Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atraskite festivalio „Galapagai/Roko naktys“ džiaugsmus kartu su šeima!

Tie, kurie įsivaizduoja, kad roko festivalis yra skirtas tik maištaujantiems paaugliams bei užkietėjusiems melomanams, šiemet turėtų pakeisti nuomonę. Ir dėl to bus „kalti“ „Galapagai/Roko naktys“, išplėsiantys savo koncepciją iki šeimos susibūrimo vietos.
Šeima
Šeima / "Galapagų/Roko naktų" nuotr.

Didžioji Zaraso ežero sala bus paversta draugiškai šurmuliuojančia pramogų oaze, kurioje lauks nuotykiai ir atradimai – nuo cirkininkų ant kojūkų pasirodymų iki išgyvenimo laukinėje gamtoje pamokėlių. Festivalyje bus galima suderinti ir šėliones pagal roko grandų atliekamus hitus, ir mėgavimąsi edukacinėmis bei kitokio pobūdžio pramogomis kartu su pačiais mažiausiais. Specialiai su vaikais atvyksiančioms šeimoms bus įrengta maždaug 10 pramogų erdvių, kurių iš viso renginyje bus apie 30. Tad veiklos ir užsiėmimų festivalyje turėtų netrūkti niekam.

Šeimoms su vaikais „Galapagai/Roko naktys 2011“ gali tapti tikru atradimu. Ir, svarbiausia, už ypač patrauklią kainą. Festivalio organizatoriai paruošė staigmeną – Šeimos bilietą. Šeimai subalansuotomis pramogomis bei muzikiniu festivalio žvaigždynu tėveliai su vaikais galės mėgautis už specialią kainą. Vos už 160 litų festivalyje galės svečiuotis sutuoktiniai arba partneriai su vienu arba dviem vaikais iki 16 metų. Organizatoriai primena, jog norintys įsigyti Šeimos bilietą, turėtų nepamiršti dokumentų, įrodančių vaikų amžių bei vieno iš tėvelių ar globėjų tapatybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius