Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „Galapagai/Roko Naktys“ – svaiginanti muzikos ir linksmybių šeimai oazė

Rugpjūčio 5-6 d. Zaraso saloje vyksiantis tarptautinis festivalis „Galapagai/Roko naktys 2011“ šiemet žada itin gerų įspūdžių kiekvienam atvykusiam. Iš viso pasirodys per 30 grupių. Didžiausia šiemetinio renginio pažiba – žymiausia grupė festivalio istorijoje, Vokietijos rokerių ketveriukė „Guano Apes“.
Vokietijos grupė „Guano Apes“
Grupė „Guano Apes“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžiausiame šios vasaros festivalyje laukiamos itin gerai visame pasaulyje žinomos grupės – „Guano Apes“, „Pain“, „Blaze Bayley“, kurioms kompaniją palaikys dar daugiau nei 30 grupių iš užsienio bei Lietuvos. Visiems gerai žinomos Lietuvos grupės – „G&G Sindikatas“, „Skamp“ ruošia specialią programą skirtą festivaliui ir žada, kad viskas vyks „roko dvasioje“.

Jaunieji talentai, pasirodys Lofto, menų fabriko, įrengtoje scenoje, į kurią kelialapį muzikantai išsikovojo rengtose atrankose. „Galapaguose/Roko Naktyse“ taip pat pasirodys visiems gerai žinomi lietuviškojo roko galiūnai – „Rebelheart“, „Bix“, „Thundertale“, „Soulstealer“ su Jeronimu Miliumi. Iš viso festivalyje bus įrengtos keturios scenos, viena iš jų, eko scena, kvies visus rūšiuoti atliekas, kartu su projektu „Rūšiuok Linksmai“

Spalvinga pramogų puokštė

Be muzikos festivalis žada ir itin spalvingą pramogų gamą. Festivalio teritorijoje pramogos bus skirstomos į oro, aktyvią, vandens pramogų zonas. Kiekvienoje zonoje jūsų lauks viliojantys pasiūlymai: pasikeisti įvaizdį, pasigaminti aitvarą, paplaukioti baidarėmis, pažaisti dažasvydį, išmokti žongliruoti ir daug kitų pramogų. Tėvai su vaikais galės apsilankyti teatro studijoje ir įkūnyti mėgstamus personažus. Aktyviojoje zonoje jūsų lauks tinklinio, futbolo, krepšinio varžybos.

BFL/Tomo Lukšio nuotr./Eisenos akimirka
Eisenos, skirtos festivaliui, akimirka

Bilietai

Jeigu į „Galapagus/Roko Naktis“ važiuosite su visa šeima, galite įsigyti specialųjį šeimos bilietą, kuris galioja visam savaitgaliui. Bilietas galioja vyrui, moteriai ir vienam arba dviem vaikams, kuriems pirmą festivalio dieną nėra sukakę 16 metų.

Mėgstantiems patogumą – patogumo bilietas. Jį įsigijusieji, savo palapines, miegmaišius galės palikti namie, nes juos gaus atvykę į festivalį. Patogumo bilieto savininkų laukia ir daugiau malonių staigmenų. Bilietus platina „Tiketa“.

Patogi ir pigi kelionė į lietuviškuosius Galapagus

Festivalis „Galapagai/Roko naktys“ su oficialiu festivalio vežėju „Lietuvos geležinkeliais“ yra parengę ypatingą pasiūlymą keleiviams, turintiems festivalio bilietą. Rugpjūčio 5-7 dienomis keliaujantiems 3-ios klasės traukiniais visoje Lietuvoje kelionės bilietui taikoma net 50 proc. nuolaida. Traukiniu Vilnius-Turmantas atvykusius festivalio dalyvius pasitiks autobusai, kurie nuveš iki pat festivalio teritorijos.

Mėgstantiems keliones automobiliais, bet neturintiems jų, išeitis – projektas „Netranzuok.lt“ ir „Galapagai/Roko naktys“ siūlo susipažinti su naujais žmonėmis ir su jais pasiekti galutinį kelionės tikslą – Zaraso salą.

Daugiau informacijos – www.galapagai.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius