Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kanų liūtai“ Lietuvoje nudžiugins barzdočius ir jų moteris

„Geriausios 2013 metų Kanų liūtų reklamos“ nusprendė prisidėti prie socialinės akcijos „Barzdotas lapkritis“ ir palaikyti organizacijas bei iniciatyvas, siekiančias padėti spręsti vyriškas problemas, bei pakviesti visus Lietuvos vyrus solidarizuotis – auginti barzdas!
„Kanų liūtai“
„Kanų liūtai“ / „Kanų liūtų“ organizatorių nuotr.

„Kad vyrų  motyvacija nesiskusti būtų stipresnė, lapkričio 20 dieną visi barzdotieji bilietą į „Geriausias 2013 metų Kanų liūtų reklamas“ galės įsigyti tik už 20 litų. Norėdami padėkoti ir antrosioms pusėms už palaikymą, specialią kainą taikysime dviem bilietams, o visoms „Forum Cinemas“ kasininkėms bus paruoštos detalios instrukcijos, kaip atskirti tikrą barzdą nuo priklijuotos“, – su šypsena teigia vienas iš renginio organizatorių Algirdas Ramaška.

„Barzdų klubo“ prezidentas Valdas Samkus tikina, kad barzda nėra tik vyriškas išvaizdos atributas: „Manau, jog barzdos centimetras po centimetro įauga į mus supantį pasaulį. Barzdojimas yra visiškai natūralus procesas, tad nenuostabu, jog išprususiam žiūrovui „pareikalavus“ daugiau tiesos ir tikrovės, atsigręžta būtent į tokį vyriškumo įvaizdį. Barzda, anksčiau buvusi tik išminties ir brandos įvaizdžiu, šiandien neša jaunatviško maišto ir saviraiškos žinutę, o pilnai skusto vyro įvaizdis primena atgyvenusį ir kol kas nepatrauklų „sistemos paveikslėlį“. Barzdočių klubo įkūrėjo manymu, geriausios reklamos transliuoja gilesnę, įdomesnę, kūrybiškesnę ir neretai socialinius procesus atspindinčią mintį, todėl barzdoto vyro pastaruoju metu tiesiog neįmanoma ignoruoti.

Vienas žymiausių Lietuvos barzdočių – dizaineris Giedrius Paulauskas – taip pat  kviečia prisidėti prie akcijos: „Šiaip aš nekenčiu reklamos ir jos nežiūriu, nematau,  nes neturiu televizoriaus, bet „Kanų liūtai“ – tai visai kas kita! Viso pasaulio geriausi reklaminiai filmukai sudėti į vieną juostą. Juos žiūrėdamas, gali pamilti ir  pačią reklamą.“

„Jei žiūrėti reklamą, tai tik kartą metuose“ – su tokiu šūkiu lapkričio 26 d. į kino teatrus visoje Lietuvoje atkeliaus „Geriausios 2013 metų Kanų liūtų reklamos”. Kaip ir kiekvienais metais abejingų nepaliekantis reginys privers dvi valandas neatplėšti akių nuo geriausių reklamos klipų, nes prestižiniais „Kanų liūtais“ apdovanoti darbai išsiskiria aukščiausia kokybe, novatoriškomis idėjomis, humoru, jie šokiruoja ir kartu ugdo visuomenę socialiai.

Šiemet 60-tą jubiliejų švenčiančio tarptautinio reklamos festivalio geriausių darbų programa „Geriausios 2013 metų Kanų Liūtų reklamos” žiūrovus kviečia lapkričio 26 d. 19.00 ir 22.00 val. į „Forum Cinemas” kino teatrus visoje Lietuvoje bei į kino teatrą „Pasaka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius