Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 28

„Adatos“ režisierius atsakys į klausimą „Ar Viktoras Cojus liko gyvas?“ (video)

Per dvidešimtąsias praeityje sovietinėje erdvėje itin populiaraus dainininko Viktoro Cojaus žūties metines, tai yra 2010-ųjų vasarą, bus išleista nauja, gerokai išplėsta, filmo „Adata“ („Igla“), kuriame atlikėjas suvaidino pagrindinį vaidmenį, versija.
Viktoras Cojus
Viktoras Cojus / Kadras iš filmo „Adata“
Temos: 1 Režisierius

Kaip praneša lenta.ru ir annews.ru, filmo režisierius Rašidas Nugmanovas pažadėjo, kad naujoje filmo versijoje pamatysime daugybę epizodų, kurie nebuvo demonstruojami anksčiau. R.Nugmanovas sakė, kad iš naujų epizodų žiūrovai sužinos, kodėl V.Cojaus vaidinamas herojus iš Maskvos atvyko į miestą Vidurinėje Azijoje, kiek ir už ką jam skolingas veikėjas Spartakas. Taip pat bus atsakyta į pagrindinį klausimą: ar gyvas liko V.Cojaus herojus.

Kino juosta „Adata“ buvo nufilmuota 1988 metais studijoje „Kazachfilm“. Šiame filme V.Cojaus herojus, pravarde Moro, atvyksta į Almatą atsiimti skolos iš Spartako, kurį vaidino Aleksandras Baširovas. Apsistojęs pas draugę Diną (aktorė Marina Smirnova), Moro išsiaiškina, kad ji tapo narkomane, o jos butas virto landyne. Moro stoja į kovą su narkotikų prekeiviais.

„Adata“ tapo vienu iš populiariausių sovietinių filmų 1989 metais, o V.Cojus tų pačių metų žurnalo „Sovietskij ekran“ apklausos duomenimis pripažintas geriausiu SSRS aktoriumi.

Kadrai iš 1988-ųjų „Adatos“ versijos:

VIDEO: Кино - Группа крови (Игла) Kino - Blood type (Igla)
VIDEO: Кино-Стук(к.ф. "Игла")

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius