Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 19

Aktorė Hathaway tapo karinga nuotaka

Sausio 16 dieną smagaus komedijos žanro gerbėjus pradžiugins nauja romantinė komedija „Nuotakų karai“, kurioje pagrindinius vaidmenis atliko aktorės Anne Hathaway ir Kate Hudson.
Filmas „Nuotakų karai“
Filmas „Nuotakų karai“ / „Forum Cinemas“ nuotr.
Temos: 2 Liūtis Nuotaka

Nuo vaikystės neišskiriamos draugės Liv ir Ema entuziastingai planuoja savo vestuves. Betvarkant būsimos didžiosios dienos reikalus paaiškėja, kad abiejų draugių vestuvės paskirtos tą pačią dieną... Merginos pradeda įnirtingai konkuruoti tarpusavyje dėl aptarnavimo, maisto tiekimo firmos, vestuvių vietos, svečių dėmesio, kol tai perauga į tikrą nuotakų karą.

„Nuotakų karų“ žvaigždė Anne Hathaway prisipažįsta, jog ir realiame gyvenime tikisi vieną gražią dieną ištekėti, žinoma, kai atsiras tas vienas vienintelis. Tačiau praeinantys metai padarė ją daug skeptiškesnę vedybų atžvilgiu – aktorė išsiskyrė su vaikinu. Kaip ir daugelis, kuriems yra tekę patirti žlugusių santykių kartėlį, ji susimąsto, ar tikrai tiki vedybomis ir amžina meile.

Viename interviu aktorė sakė: „Kartais būdama kokioje nors nuostabioje vietoje pagalvoju, kad išties būtų šaunu čia atšvęsti vestuves. Nežinau, ką tai reiškia, tačiau išties nesistengiu skubinti įvykių.“

Šiuo metu Anne Hathaway bendrauja su aktoriumi Adamu Shulmanu, o neseniai surengė labdaros aukcioną, kurio nugalėtojui atitenka galimybė praleisti su ja vakarą. Pasimatymas su žvaigžde buvo įvertintas net 12 tūkstančių dolerių – aktorę maloniai nustebino tokia didelė suma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius