Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 27

Aktorius Jasonas Stathamas išpažino meilę Sylvesteriui Stallone

Aktorius Jasonas Stathamas prisipažino – vaidinti filme „Nesunaikinami“ jis sutikęs, nes nuo vaikystės yra didžiausias Sylvesterio Stallone gerbėjas.
Filmas „Nesunaikinami“
Filmas „Nesunaikinami“ / Incognito Films nuotr.

Sylvesteris Stallone ne tik vaidina šiame filme, bet yra jo režisierius, prodiuseris ir scenaristas.

Sulaukęs pasiūlymo prisidėti prie kitų garsiausių veiksmo filmų žvaigždžių – Jeto Li, Dolpho Lundgreno, Bruce'o Williso, Arnoldo Schwarzeneggerio, Mickey Rourke, – J.Stathamas neabejodamas sutiko. Jis prisipažino esąs didelis Stallone gerbėjas, tad atsisakyti pasiūlymo tiesiog negalėjęs.

Man paskambino ir paklausė, ar sutikčiau papietauti su Stallone, nes jis norėtų su manimi pasikalbėti apie naują projektą. Stallone man kaip kino dievas! – pasakojo J.Stathamas. – Mačiau visus jo filmus, užaugau su „Rembo“ ir „Rokiu“. Manau, kad Slajus yra toks pat didis kaip ir tie filmai. Jis yra garsiausia pasaulyje veiksmo filmų žvaigždė! Man labai artima viskas, ką jis daro. Štai kodėl neabejodamas sutikau vaidinti jo filme.“

37 metų veiksmo filmų žvaigždė, išpažinęs meilę Stallone, juokaudamas pridūrė, kad filmavimo aikštelėje S.Stallone buvo labai reiklus.

Dirbant jis negailestingas, labai reiklus, visus vaiko ir aiškina, ką daryti. Tačiau po filmavimo jis vėl virsdavo į normalų vyruką. Tai ir buvo geriausia dalis – pažinti tikrąjį Stallone“, – juokėsi S.Stathamas.

Veiksmo filmų žvaigždžių kupinas trileris „Nesunaikinami“ šiuo metu rodomas ir Lietuvos kino teatruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius