-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 08 26

Aktorius Justinas Longas atrado dar nepažintą Drew Barrymore pusę

Aktorius Justinas Longas prisipažino, jog jo kolegė Drew Barrymore, su kuria kartu nusifilmavo romantinėje komedijoje „Meilė per atstumą“ („Going the Distance“) – gražesnė negu bet kada ir kad jis niekaip negali apsispręsti, kas joje jam patinka labiausiai.
Filmas „Meilė per atstumą“
Filmas „Meilė per atstumą“ / Kadras iš filmo

Tokios mintys aktoriui kilo po paskutinio darbo su aktore. 32 metų aktorius, kurį laiką susitikinėjęs su D.Barrymore, prisipažino atradęs dar keletą nuostabių šios aktorės savybių, besifilmuodamas kino juostoje „Meilė per atstumą“.

Filmo premjeros Londone, Leicester aikštėje, metu paklaustas, kas jam labiausiai joje patinka, aktorius ištarė: „Aš nežinau. Niekaip negaliu išskirti vieno dalyko. Joje tiek daug puikių dalykų: ji graži, linksma, o dirbdamas su ja, pamačiau dar nematytą jos pusę.“

Aktorius prisipažino iki šiol taip gerai nepažinojęs Drew iš profesinės pusės. Tačiau tai, kaip ji dirba filmavimo aikštelėje, J.Longui paliko įspūdį.

Be to, vyriškis pabrėžė, jog maloniau dirbti su žmogumi, kuris tau artimas negu su visiškai nauju partneriu.

„Visuomet lengviau dirbi su pažįstamu žmogumi. Didesnę romantinės komedijos dalį mes susitikinėjame kaip pora, o vaidinti įsimylėjėlius kur kas maloniau su asmeniu, kuris tau iš tiesų patinka“, – sakė J.Longas.

Drew Barrymore, premjeros metu vilkėjusi chaki spalvos dizainerio Alexanderio McQueeno suknelę ir avėjusi Yves Saint Laurent aukštakulnius, patikino, jog labai džiaugiasi galėdama dalyvauti Londone įvykusioje filmo premjeroje.

35 metų aktorės Drew Barrymore ir 32 metų aktoriaus Justino Longo žvaigždė tą vakarą kibirkščiuote kibirkščiavo žengiant raudonuoju kilimu, nustelbdama kitus premjeroje dalyvavusius filmo aktorius.

Kibirkščiuojanti „Meilė per atstumą“ Lietuvos kinuose – nuo rugsėjo 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius