Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 19

Aktorius Longas netyčia parodė visas savo grožybes kolegei Applegate

Amerikiečių aktorius Justinas Longas, filmuojant gana atvirą kino juostos „Meilė per atstumą“ („Going the Distance“) sceną kaip reikiant išraudo kompromituojančioje padėtyje akis į akį susidūręs su aktore Ch.Applegate. Ji – J.Longo vaikystės laikų aktorė, iki šiol prisimenama kaip filmo „Vedęs ir turi vaikų“ („Married with children“) pagrindinio herojaus Elo Bundžio dukra.
Filmas „Meilė per atstumą“
Filmas „Meilė per atstumą“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Meilė

J.Longas, kuris romantinėje komedijoje „Meilė per atstumą“ vaidina D.Barrymore heroję žurnalistę Eriną įsimylėjusį jaunuolį, vienoje filmo scenų gana atvirai ir drąsiai apsinuogino.

Filmo režisierė Nanette Burstein liko patenkinta tai išvydusios šoko ištiktos Ch.Applegate reakcija, tačiau galiausiai itin atvira scena buvo iškirpta ir suvaidinta iš naujo.

„Filme buvo viena scena, kurioje ketinu nustebinti mylimąją, bet staiga iš už kampo išdygsta jos seserį vaidinanti Ch.Applegate ir sugauna mane tik išėjusį iš vonios ir apsijuosusį strėnas rankšluosčiu. Staiga vienu judesiu sugestikuliavau ranka, kuria laikiau rankšluostį, ir jis nukrito, o visos mano „grožybės“ atsidūrė jai prieš akis“, – paaiškino J.Longas.

Šios gėdingos scenos J.Longas niekada nepamirš, juolab kad tai įvyko ne prieš ką nors kitą, o Ch.Applegate, kuri vaidino jo vaikystės heroję – Kelę Bundi kultiniame JAV seriale „Vedęs ir turi vaikų“.

„Mes turėjome nukreipti kamerą į Christiną, kad nufilmuotume jos reakciją. Ir tam, kad tai galėtume padaryti be priekaištų, man reikėjo pakartoti tai, ką jau buvau padaręs, – pridūrė J.Longas. – Aš užaugau žiūrėdamas... Apskritai kas nėra matęs Kelės Bundi iš „Vedęs ir turi vaikų“? Tai buvo vienas keisčiausių momentų. Suvokiau, kad tai jai aš rodau visas savo grožybes.“

Romantinė netikėtumų pilna komedija su D.Barrymore ir J.Longu Lietuvos kinuose – nuo rugsėjo 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius