Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 04

Aktorius Ryanas Reynoldsas, vedęs Scarlett Johansson, bando atrodyti rimtas

Holivudo aktorius Ryanas Reynoldsas skundžiasi, kad dėl vaidmens filme „Van Vailderio vakarėlis“, net ir tapus šeimos vyru, niekaip nepavyksta atsikratyti vakarėlių liūto etiketės.
Ryanas Reynoldsas
Ryanas Reynoldsas / Kadras iš filmo

Holivudo olimpe sparčiai kylantis ir šiuo metu įtemptu darbo grafiku besidžiaugiantis aktorius R.Reynoldsas 2008 metais vedė gražuolę aktorę Scarlett Johansson. Tačiau R.Reynoldsas teigia, kad tai neįtikino jo gerbėjų į jį žiūrėti rimčiau.

Aktorius juokais skundžiasi, kad žmonės iki šiol tiki, jog jis yra pašėlęs vakarėlių vyrukas, o ne šeimos žmogus. Toks jo įvaizdis susiformavo po vaidmens 2002-ųjų komedijoje „Van Vailderio vakarėlis“.  Ryanas iki šiol sulaukia kvietimų dalyvauti audringose nepažįstamųjų šventėse.

Viename naujausių interviu žurnalui GQ R.Reynoldsas pasakojo: „Tas filmas pavertė mane vakarėlių žmogumi. Iki šiol, vos man įžengus į kokį barą, visi pradeda siūlyti išgerti, kviečia prisėsti prie staliuko ir tikisi, kad paversiu jų vakarėlį laukiniu.“

33 metų aktorius tikisi, kad netrukus jo įvaizdis gerbėjų akyse pagaliau pasikeis ne tik dėl sėkmingos santuokos, bet ir rimtų naujų vaidmenų. Naujausias filmas „Palaidotas gyvas“ iš aktoriaus pareikalavo ne tik vaidybos talento, bet ir fizinės ištvermės – kone visą filmavimo laiką teko praleisti ankštoje dėžėje, nes klaustrofibiškame trileryje jo herojus pagrobiamas ir gyvas palaidojamas šešios pėdos po žeme.

Trileris „Palaidotas gyvas“ – jau Lietuvos kino teatruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius