-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 18

Aktorius Zachas Galifianakis: „Vis dar stebiuosi matydamas savo plakatus“

Vienu juokingiausių pasaulio vyrukų tituluojamas komikas Zachas Galifianakis pakerėjo gerbėjus savo vaidyba filmuose „Vingiuotas kelias namo“, „Pagirios Las Vegase“ bei „Pagirios Tailande“. Jau nuo rugsėjo 21 dienos jis vėl pasirodys Lietuvos kino teatruose – šįsyk pašėlusių filmų „Ostinas Pauersas: Šnipas, kuris mane suviliojo“ ir „Ostinas Pauersas – auksinis narys“ kūrėjo Jay Roacho režisuotoje juostoje „Balsuok už mane!“ (angl. „The Campaign“).
Aktorius Zachas Galifianakis
Aktorius Zachas Galifianakis / „Scanpix“ nuotr.

Kaip portalui Moviefone.com pasakojo Z.Galifianakis, bene smagiausias dalykas buvo tas, kas prie naujojo filmo jis dirbo drauge su kolega Willu Ferrellu, kuris pasižymi ne ką prastesniu humoro jausmu nei jis pats.

Negailestingai juokingoje komedijoje „Balsuok už mane!“ Z.Galifianakis vaidina atlapaširdį ir didžiadvasį Martį Haginsą, kuris ramų šeimyninį ir dievobaimingą gyvenimą iškeičia į politinę kovą dėl kongresmeno kėdės. Jo oponentas – tobulos šukuosenos savininkas, jau penktą kartą iš eilės laimėti rinkimus besistengiantis Kemas Bredis (akt. W.Ferrellas).

„Kartą pietavome drauge su Willu ir jis pasiūlė manąjį herojų Martį kurti drauge. Tai buvo lengvas sprendimas ir labai malonus. Esu jį pažinojęs ir anksčiau – Willas tikrai malonus vyrukas, kuris, be kita ko, yra siaubingai juokingas“, – pirmąjį susitikimą prieš filmavimą prisiminė Z.Galifianakis. Jis tikino panašų herojų į Martį Haginsą sumanęs dar mokyklos laikais ir plėtojęs tokio „amerikietiško tėtušio“ vaidmenį savo soliniuose humoristiniuose pasirodymuose. „Labai džiaugiuosi, kad po tiek laiko šis sumanymas pasiekė didžiuosius ekranus. Iš Marčio tiesiog negalima nesijuokti“, – kalbėjo komikas.

Paprašytas prisiminti pirmąjį susidūrimą su W.Ferrellu, Z.Galifianakis neslėpė, kad tada vyrų nesujungė draugystė. „Kartais rašinėdavau scenarijų populiariam šou „Saturday Night Live“, tais laikais Willas ten dirbo. Negaliu pasakyti, kad bendravome... Jis tiesiog greitakalbe išbėrė: „Labas, kaip tau sekasi, malonu susipažinti.“ Tuo metu Willas buvo šio žaidimo lyderis, o aš – kažkur turnyrinės lentelės apačioje. Suprantu, kad žmonės neskubėjo su manim bendrauti ir draugauti“, – pasakojo aktorius, dabar pelnęs ne ką menkesnę šlovę nei anksčiau sėkmės sulaukęs jo kolega.

42-ejų Z.Galifianakis prisipažino pats tik dabar įsisąmoninantis, kad yra garsus. „Prieš porą dienų ėjau gatve ir pamačiau filmo „Balsuok už mane!“ plakatą. Atsisukau į jį, žiūriu, o gi ten aš. Pagalvojau sau didžiuodamasis: „O taip, aš esu kine!“ Tačiau man patinka, kad manęs nepažįsta gatvėse. Ir į žvaigždžių vakarėlius aš neinu“, – sakė jis.

Puiki komikų kompanija, kitu kampu atskleistos politinės aktualijos ir neįtikėtinas noras laimėti rinkimus negailestingai juokingoje komedijoje „Balsuok už mane!“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau šį penktadienį, rugsėjo 21 dieną.

Filmo „Balsuok už mane!“ lietuviškai titruotas anonsas:

VIDEO: BALSUOK UŽ MANE! - pasiutusi komedija kinuose nuo rugsėjo 21 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius