Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 22

Amanda Seyfried įsimylėjo Italiją (video)

Aktorė Amanda Seyfried praleido net 2 mėnesius Italijoje filmuodamasis romantinėje dramoje „Laiškai Džuljetai“. Anot aktorės, šios šalies užmiestyje įsikūrusios gyvenvietės ir jų gamtovaizdis- pati tinkamiausia vieta tokio pobūdžio filmams kurti.
Aktorės V.Redgrave ir A.Seyfried
Aktorės V.Redgrave ir A.Seyfried / „Acmefilm“ nuotr.

„Ten praleidau nuostabų laiką ir patyriau neįkainojamų įspūdžių“, – atviravo aktorė.

„Italija- labai įdomi ir šilta šalis. Dievinu ten pagamintą vyną ir maistą, draugiškus vietinius gyventojus bei tos šalies kultūrą ir meno kūrinius.  Man Italija – lyg Europos širdis. Todėl tie du mėnesiai, praleisti filmuojantis, pralėkė kaip viena ideali akimirka“.

Taip pat aktorė teigia, jog nors ir filmo pavadinimas „Laiškai Džuljetai“ gal ir gali daug kam asocijuotis su Shakespeare‘o klasikiniu kūriniu „Romeo ir Džuljeta“, tačiau pačio filmo siužetas nieko bendro su šiuo kūriniu neturi.

„Sutinku, jei nebūtų sukurta įžymioji tragedija „Romeo ir Džuljeta“, šio filmo dabar irgi nebūtų. Tačiau tai buvo tik pretekstas jam atsirasti. Visais kitais atžvilgiais- filme pasakojama kita istorija“, – dalį filmo idėjos nupasakojo aktorė.

24-erių mergina, gausiais vaidmenų pasiūlymais pradėjo džiaugtis po pasirodymo garsiajam miuzikle „Mamma Mia“, kuriame susipažino su dabartiniu savo vaikinu aktoriumi Dominicu Cooperiu.

Filme „Laiškai Džuljetai“ aktorė vaidina kartu su įžymiuoju Meksikos aktoriumi Gaeliu Garcia Bernaliu. Pastarasis filme atlieka aktorės sužadėtinio vaidmenį.

„Laiškai Džuljetai“ – tai romantinė drama apie merginą, kuri suranda 50-ies metų senumo meilės laišką, nepasiekusio galutinio adresato. Ji nusprendžia kartu su laiško autore Klere (akt. Vanessa Redgrave) bei jos anūku (akt. Christopher Egan) leistis į  kelionę po vaizdingąją Toskaną ieškodami to, kuris prieš 50 metų sudrebino visą Klerės pasaulį. Tačiau rasti žmogų, nuo kurio tave skiria ne tik jūra ir pusė žemyno, bet ir pusė amžiaus, nėra taip paprasta. O be to Toskanoje, pasirodo, gyvena ne vienas Lorencas Bartolinis... Trijulės laukia ilga ir įdomi kelionė.

„Laiškai Džuljetai“ – kinuose nuo liepos 23 d.

 

VIDEO: „Laiškai Džiuljetai“ („Letters to Juliet“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius