Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 03

Anthony Hopkinsas norėtų tapti „Amerikos dievaičio“ teisėju (video)

74 metų kino žvaigždė Anthony Hopkinsas, jau balandžio mėnesį pasirodysiantis naujausiame psichologiniame trileryje „Egzorcizmas“, viename televizijos šou atskleidė esąs didelis talentų laidos „Amerikos dievaitis“ gerbėjas. „Manau, tai puikus šou, tai lyg amerikeitiškoji svajonė, argi ne?“
Anthony Hopkinsas norėtų tapti „Amerikos dievaičio“ teisėju.
Anthony Hopkinsas norėtų tapti „Amerikos dievaičio“ teisėju. / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Jaunuoliai gali užlipti ant scenos ir daryti tai, ką moka ir nori, manau kad tai fantastiška. O kaip įdomu visa tai stebėti per televizorių!“ – sakė aktorius.

Aktorius prisipažino, jog, nors jis ir nebalsavo praėjusiuose sezonuose, buvo didelis muzikantės bei dainininkės Crystal Bowersox gerbėjas. Jo mėgstama atlikėja pateko į finalą, tačiau liko antra. Legendinis aktorius taip pat pridūrė, jog jam labai patiko naujoji teisėjų komkanda: Jennifer Lopez, Stevenas Tyleris ir Randy Jacksonas, prieš tai pajuokaudamas: „ Norėčiau dalyvauti laidoje ir tapti vienu iš teisėjų, nors, kaži, ar sugebėčiau būti griežtas ir teisingas. Štai J.Lo, matosi, nemoka pasakyti „ne“, nėra itin griežta dalyviams. Tai turi savotiško šarmo, nes mane žavi jautrios moterys“.

Deja, balandžio 1 dieną kino teatruose startuosiantis filmas „Egzorcistas“ gali nepatikti jautrioms moterims. Režisierius M. Hafstromas filmuodamas juostą rėmėsi tikro kunigo, tėvo Gary Thomas, prisiminimais. Šiame filme tėvas Gary Thomas virsta Maiklu Kovaku, kurį vaidina aktorius Colin O'Donoghue, o jam antrina talentingasis Anthony Hopkinsas, įtikinamai paspęsdamas abejonių tuo, kas tikra ir netikra, spąstus.

Filmo treileris:

VIDEO: 'The Rite' Trailer
 

 

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius