Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 20

Antonio Banderas: „Filmas „Oda, kurioje gyvenu“ pralenkia laiką“

Ispanų aktorius Antonio Banderas vaidinantis naujausioje Pedro Almodovaro juostoje „Oda, kurioje gyvenu“ tikina, kad šis filmas pralenkia laiką ir tikrąją jo vertę žiūrovai supras tik po 20 metų.
Antonio Banderas
Antonio Banderas / Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ nuotr.

A.Banderas teigia, kad ispanų režisieriaus „ieškojimai ir drąsa užduoti auditorijai esminius klausimus“ yra neįkainojami, tačiau jis abejoja, ar filmo žiūrovai bus pajėgūs juos suprasti dabar. Aktorius mano, kad į kai kuriuos režisieriaus Almodovaro keliamus klausimus žiūrovai atsakymus ras tik bėgant laikui.

„Pedro toks yra. Jis kursto diskusijas, nepaisant to, jūs mėgstate jį ar jo nekenčiate, – sako A.Banderas. – Todėl „Oda, kurioje gyvenu“ jums arba labai patiks, arba manysite, kad ji begėdiška.“

Pats P.Almodovaras teigia, kad tai buvusi pati sudėtingiausia istorija, kurios ekranizacijos jis ėmėsi, o pagrindinį vaidmenį filme įkūnijančio A.Banderaso personažas – itin tamsus ir žiaurus.

Garsaus plastinės chirurgijos specialisto Rišaro Lafargo (akt. Antonio Banderasas) namų sienos slepia daugybę tamsių paslapčių. Jo pilies rūsyje įrengta operacinė, o namuose įkalinta pagalbininkė ir partnerė Eva (akt. Elena Anaya), kuriai į viešumą leidžiama išeiti tik per prabangius vakarėlius ir paskutinį kiekvieno mėnesio sekmadienį, kai Rišaras su Eva vyksta lankyti psichiatrijos ligoninėje gydomos  jaunos merginos. Eva ne vienintelė Rišaro namų įkaitė, rūsyje įkalintas tūno ir grandinėmis sukaustytas vaikinas, kurį žiauriai kankina paslaptingas vyras, vadinamas Tarantulo vardu. Kas sieja visus šiuos žmones, ir kokios dar paslaptys glūdi už storų Rišaro pilies sienų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius