-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 18

Antrajame kino teatro „Pasaka“ gimtadienyje – žiūrovų nuodėmių išrišimas

Šeštadienio vakarą ištikimiausieji nekomercinio kino aistruoliai rinkosi Vilniaus senamiestyje. Čia savo antrąjį gimtadienį šventė kino teatras „Pasaka“, kuris susirinkusiems buvo paruošęs ne vieną malonią staigmeną.
Greta Akcijonaitė
Greta Akcijonaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vos atvėrę „Pasakos“ duris, svečiai buvo vaišinami gėrimais, o antrajame aukšte juos pasitiko originalumo nestokojantis kino teatro kolektyvas. Angelu ir kunigu vienam vakarui virtę šventės organizatoriai susirinkusius ragino pasirašyti „Nuodėmių knygoje“, kur kiekvienas atviravo kur ir kada paskutinį kartą žiūrėjo piratinį filmą. Gavę „išrišimą“, lankytojai buvo kviečiami pasiklausyti koncerto, kurį dovanojo dainininkė Brigita Bublytė ir flamenko gitaristas iš Ispanijos.

Antrus metus gyvuojantis kino teatras „Pasaka“ gali didžiuotis savo pasiekimais. Prieš pusmetį „Pasaka“ buvo įvertinta prestižinės kino teatrų asociacijos „Europa Cinemas“ komisijos ir tapo nekomercinius Europos kino teatrus vienijančio tinklo narė. Vienintelis Vilniaus senamiesčio kino teatras užsiima ne tik filmų rodymu, bet ir aktyvia edukacine veikla, siūlydamas kino mėgėjams įvairių tobulinimosi programų.

Kino teatro „Pasaka“ įkūrėja Greta Akcijonaitė vakaro svečiams ne tik pristatė naujojo sezono repertuarą, bet taip pat ir naująją koncepciją.

„Šį sezoną pasitinkame su nauju šūkiu – „Filmai be trukdžių“. Norime užtikrinti, kad pas mus galėsite džiaugtis ne tik profesionaliu filmų vertinimu, bet ir gera kokybe“, – kalbėjo G.Akcijonaitė.

Susirinkusieji turėjo išskirtinę galimybę susipažinti su vieno garsiausių Lietuvos operatorių Ramūno Greičiaus studentų nebyliojo kino darbais. Po peržiūros vakaro svečiai įspūdžiais dalinosi ir ilgiausių metų kino teatrui „Pasaka“ linkėjo surengtame vakarėlyje.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Redita Dominaitytė ir Deivis Lukas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Redita Dominaitytė ir Deivis Lukas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius