Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 22

Apie dar nepradėtą rodyti komediją „5 dienų avantiūra“ žinojo ketvirtadalis apklaustųjų

Iš pastarojo meto lietuviškų kino filmų Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos žiūrovai geriausiai žino M.Martinsono režisuotą dramą „Nereikalingi žmonės“, tuo tarpu iki tyrimo pabaigos dar nepradėtą rodyti lietuvišką komediją „5 dienų avantiūra“ žinojo net ketvirtadalis visų apklaustųjų, rodo rinkos ir visuomenės nuomonės bendrovės „Baltijos tyrimai“ atlikta apklausa.

2008 m. lietuvišką filmą „Nereikalingi žmonės“ žino beveik visi (97 proc.) apklausti didmiesčių gyventojų.

Tyrimo duomenimis, kiek mažiau (64 proc.) Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos žiūrovų yra girdėję apie G.Beinoriūtės filmą „Balkonas“. Kiek daugiau nei pusė (52 proc.) apklaustųjų žino K.Buožytės režisuotą filmą „Kolekcionierė“ ir tik penktadalis (21 proc.) – V.V.Landsbergio filmą „Kai aš buvau partizanas“.

Apie naujai pradedamą rodyti lietuvišką komediją „5 dienų avantiūra“, režisuotą Ž.Povilaičio, žino ketvirtadalis (27 proc.) apklaustųjų, kiek dažniau apie jį yra girdėję 15–24 metų didmiesčių gyventojai. Daugiau nei pusė (53 proc.) apklaustųjų, jei būtų galimybė, norėtų pažiūrėti šią naują lietuvišką komediją. Kaip parodė apklausa, komediją „5 dienų avantiūra“ ketina pažiūrėti kas dešimtas (11 proc.) 15–49 metų Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gyventojas, o dar 43 proc. yra linkę jį pamatyti, nors dar nėra tikri, ar tam turės laiko.

15–49 metų Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gyventojų apklausa apie kultūros renginius, kurioje dalyvavo 405 šių miestų gyventojai, atlikta šių metų gruodžio 8–10 d. rinkos ir visuomenės nuomonės tyrimų kompanijos „Baltijos tyrimai“. Užsakovas – tarptautinių kelionių organizatorius „Tez Tour“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius