Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 24

„Auksinių aviečių“ nominacijų lyderiai – „Užtemimas“ ir „Paskutinis Oro valdovas“

Filmai „Paskutinis Oro valdovas: Ango legenda“ (angl. „The Last Airbender“) ir „Užtemimas“ (angl. „The Twilight Saga: Eclipse“) paskelbti pagrindiniais pretendentais į prasčiausių kino filmų apdovanojimus – „Auksines avietes“.
Robertas Pattinsonas (kairėje), Kristen Stewart (centre) ir Tayloras Lautneris
Robertas Pattinsonas (kairėje), Kristen Stewart (centre) ir Tayloras Lautneris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Anti-Oskarais“ juokais vadinami apdovanojimai parodė, kad toli gražu ne visi alpsta dėl vampyrų meilės istorijų. „Užtemimas“ nominuotas devyniose kategorijose – už prastą vaidybą nominuoti Robertas Pattinsonas, Tayloras Lautneris ir Kristen Stewart, taip pat filmas pretenduoja tapti prasčiausia kino juosta.

Kaip pranešė People.com, ne ką geresnių vertinimų susilaukė ir M. Nighto Shyamalano filmas „Paskutinis Oro valdovas: Ango legenda“. Kino juosta taip pat varžosi tarp prasčiausios vardo. Tarp mažiau pasižymėjusių „Auksinių aviečių“ nominantų – filmai „Pasodinsiu savo eks“ (angl. „The Bounty Hunter“), „Seksas ir miestas 2“ (angl. „Sex & the City“) ir „Saulėlydžio“ parodija „Vampyrai užkniso juodai“ (angl. „Vampires Suck“).

Nors dalis nominantų nėra liaupsinami kritikų, prasčiausios antro plano aktorės kategorijoje varžosi net trys veteranės: Cher, Liza Minnelli ir Barbra Streisand.

„Auksinių aviečių“ apdovanojimai įvyks Holivude, „Barnsdall Gallery“ teatre, vasario 26-ąją. Vieną naktį prieš JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų – „Oskarų“ – ceremoniją. „Oskarų“ nominantai turėtų būti paskelbti jau antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius