Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 26

Betmenui atėjo galas

Pasak garsiojo „Betmeno“ komiksų kūrėjo, pasaulis netrukus turės atsisveikinti su žmogumi-šikšnosparniu Bruce`u Waynu, rašo Telegraph.co.uk.
Betmenas
Betmenas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Atrodo, kad Grantas Morrisonas planuoja nužudyti legendinį Betmeną jo ištikimiausio draugo ir bendražygio rankomis. Sklando kalbos, kad Robinas pereis „į tamsos pusę“ ir žiauriai išduos savo mokytoją. Pasiturinčio amerikiečio verslininko Bruce`o Wayno antroji pusė – Betmenas jau ne vienerius metus karaliauja mistiniame Gothamo mieste ir per tą laiką užkariavo ne tik komiksų skaitytojų, bet ir kino mėgėjų širdis.

Remiantis kitomis kalbomis, garsusis šikšnosparnis gali paprasčiausiai nuspręsti išeiti į pensiją ar tapti mistinio „blogiečio“ „Juodosios pirštinės“ auka. Herojaus likimas paaiškės jau šiandien, kai JAV pasirodys paskutinysis komikso numeris.

Bet kokiu atveju, labiausiai tikėtinas atvejis, net jei komiksų pasaulis ir neteks Bruce`o Wayno, netrukus jam bus surasta naujojo Betmeno pamaina ir istorija tęsis.

Tai ne pirmas kartas, kai komiksų herojus tampa jo paties kūrėjo auka. Pernai „Kapitonas Amerika“ buvo nušautas snaiperio Niujorke, 1992-aisiais buvo nužudytas ir Supermenas, tiesa, vėliau prikeltas. Betmenas komiksuose pirmą kartą pasirodė dar 1939-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius