Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 13

„Blink 182“ ir „Fall Out Boy“ įrašė dainą „Alisai Stebuklų šalyje“ (video)

Amerikos roko grupių „Blink 182“ ir „Fall Out Boy“ bosistai Markas Hoppusas ir Pete'as Wentzas, kurie iki šiol niekada nėra kartu dirbę, baigė įrašinėti naują kūrinį „In Transit“, kuris skirtas naujausiam Timo Burtono filmui „Alisa Stebuklų šalyje“ garso takeliui.
Filmas „Alisa stebuklų šalyje“
Filmas „Alisa stebuklų šalyje“. / Kadras iš filmo

Pasakodamas apie garso takelio įrašus, P.Wentzas pabrėžė, kad kompozicijos skambesys, kuris paklius į režisieriaus T.Burtono filmo garso takelį, netipiškas. Anot muzikanto žodžių, panaši daina sunkiai rastų sau vietą „F.O.B.“ ar „Blink 182“ repertuaruose.

Bosistas P.Wentzas prisipažino, kad jam labai patiko dirbti su savo srities konkurentu M.Hoppusu. „Markas – tikras profesionalas, tad tikras malonumas kartu su juo dirbti!“, – sako „Fall Out Boy“ narys.

Jau dabar ypatinga fantazija garsėjančio filmo „Alisa Stebuklų šalyje“ garso takelio įrašuose taip pat dalyvavo dainininkė iš Kanados Avril Lavigne. Jos daina „Alice (Underground)“ skambės filmo pabaigoje kartu su titrais.

Tik nesenai garso įrašų kompanija „Buena Vista Records“ paskelbė visą albumo „Almost Alice“ dainų sąrašą, kuriame puikuojasi net penkiolika visiškai naujų, dar negirdėtų dainų bei vienas kiek anksčiau išleistas kūrinys – Roberto Smito atliktas „Very Good Advice“, skambėjęs 1951 metais „Walt Disney“ pastatytame „Alisa Stebuklų šalyje“ filme.

Albumas „Almost Alice“ parduotuvių lentynose pasirodys kovo 2 dieną. Režisieriaus Timo Burtono filmas „Alisa stebuklų šalyje“ į Lietuvos ir pasaulio kino ekranus ir 3D formatu atkeliauja pirmą kovo penktadienį.

Pasakojimą apie mergaitę Alisą, nusekusią paskui Triušį į jo urvą ir ten patyrusią daugybę nuotykių, lietuviškai filmą įgarsina Darius Meškauskas, Jurga Šeduikytė-Bareikienė, Ramūnas Cicėnas, Vidas Bareikis, Severija Janauskaitė, Remigijus Sabulis, Irmantas Jankaitis, Ieva Triškauskaitė, Agnė Gregorauksiatė.

Trimatėje erdvėje nufilmuotoje juostoje pasirodys ir režisieriaus draugas Johnny Deppas, o Alisą vaidina Lietuvos miškuose (filme „Pasipriešinimas“) nusifilmavusi jauna aktorė iš Australijos Mia Wasikowska.

„Alisa stebuklų šalyje“ kino teatruose pradedamas rodyti kovo 5 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius