Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 23

Carla Bruni-Sarkozy netrukus filmuosis Woody Alleno filme

Prancūzijos pirmoji ledi Carla Bruni-Sarkozy pasirodys naujame režisieriaus Woody Alleno filme, kuris šią vasarą bus filmuojamas Paryžiuje.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, režisierius neslėpė susirūpinęs, kad pirmosios šalies ponios pasirodymas filmavimo aikštelėje gali sukelti šiokį tokį sąmyšį. Kaip pranešė Telegraph.co.uk, C.Bruni-Sarkozy nebus pagrindine filmo herojė, ši garbė teks prancūzei „Oskaro“ laimėtojai aktorei Marion Cotillard.

Artimiausiomis dienomis kūrėjai ketina paskelbti būsimo filmo pavadinimą ir tikslų laiką, kada jis pasieks ekranus. Britų žurnalistai mano, kad Prancūzijos prezidento žmona gali atlikti ir epizodinį vaidmenį, o tikrąją vaidybą palikti M.Cotillard, laimėjusiai prestižinį „Oskarą“ už prancūzų dainininkės Edith Piaf vaidmenį filme „Edith Piaf. Rožinis gyvenimas“.

Praėjusiais metais W.Allenas patikino C.Bruni-Sarkozy, jog ji būtų labai tinkama vienam iš jo filmų, tačiau tuomet dar neturėjo sukūręs projekto. Tąsyk ji pareiškė būtinai sutiksianti su režisieriaus pasiūlymu. W.Allenas tikino suprantantis, jog kviesti filmuotis pirmąją šalies ponią yra rizikinga. „Carla Bruni yra moteris, kuri negyvena iš aktorystės. Bet kurią akimirką ją gali pašaukti pareiga, politinė krizė ar svarbus renginys, suprantame riziką“, – sakė jis.

Režisierius atskleidė, jog filmavimuose, kurie prasidės liepą, pasirodys ne tik garsioji M.Cotillard, bet ir kanadiečių aktorė Rachel McAdams, amerikiečių aktorius Owenas Wilsonas.

42-ejų C.Bruni-Sarkozy anksčiau kine yra pasirodžiusi tik kartą – Roberto Altmano 1994-ųjų filme apie madą ji vaidino save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius