Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 26

Charlie Sheenas labiausiai mėgsta vaidinti save

Prieš dvejus metus puikiai pažįstamas geriausiai apmokamas Amerikos televizijos aktorius ir kino veteranas Charlie Sheenas prisivirė daugiausiai košės per visą savo karjerą. Tąkart aktorius apsisprendė rimtai gydytis ir vėl sugrįžti į ekranus.
Filmas  „Pats baisiausias filmas 5“
Filmas „Pats baisiausias filmas 5“ / Kadras iš filmo

Svečiuodamasis Jimmy Kimmelio vakarinėje laidoje, Charlie Sheenas atviravo apie savo praeitį, pakilimus bei nuosmukius, atvedusius į vietą, kurioje jis yra dabar.

„Pamenu, kad žiniasklaidoje buvau taršomas kaip išskirtinė Holivudo žvaigždė, tačiau mano darbai buvo pamiršti. Iš visų išsiskyriau tuo, kad išgėręs nesislėpdavau viešbučio kambaryje ir dėl to netekau vieno svarbiausių gyvenimo vaidmenų – „Dvejuose su puse vyro“. Nuo tada viską darau kitaip. Reabilitacija sukurta tam, kad gydytų, tai visai ne atostogos“, – atviravo aktorius.

Ch. Sheenas pasakojo, kad karjeros pradžioje jis nežinojo ką daryti su uždirbtais pinigais: „Švaisčiausi pinigais kaip girtas jūreivis, dalindavau juos draugams, nes pradėjęs filmuotis, pradėjau uždirbti tiek, kiek anksčiau net nesapnavau. Vėliau įpratau prie uždarbio, tačiau iki šiol kitiems išleidžiu daugiau nei sau.“

Apie šį aktorių dauguma jį pažįstančių žmonių, įskaitant ir buvusias žmonas, kalba tik gerai. Prodiuseriai bei režisieriai vadina Charlie meistrišku.

„Charlie – profesionalas, bet kaip ir kiekvienas aktorius, jis turi savo vėžes. Mėgstamiausi jo pokštai turi nemažai Leslie Nielseno, kruopelytę George Carlino ir savo paties pridėto sarkazmo. Tik gavęs tokį vaidmenį, Charlie atsiskleidžia“, – sakė vienas aktoriaus vaidybos mokytojų Edwardas Plattas.

Pats Charlie apie savo vaidybą kalba paprastai ir aiškiai: „90 proc. mano pasakytų žodžių – visiškas mėšlas, bet likę dešimt – aukso grynuoliai. Bėda ta, kad niekada nežinosi, ką tuoj pat išgirsi, tad aptikti grynuolį žiūrovas gali tik įdėmiai klausydamas. Nemėgstu vaidmenų, kuriuose viskas aiškiai ir suprantamai pateikiama.“

Balandžio 26 dieną pasirodysiančioje komedijoje „Pats baisiausias filmas 5“ Charlie Sheenas atlieka vieną savo mėgstamo tipo vaidmenų – vaidina save patį.

Parodijų komedijos „Pats baisiausias filmas 5“ premjera Lietuvoje jau šį penktadienį.

VIDEO: Filmo "Pats baisiausias filmas 5" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius