-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 22

Cruise‘as norėjo pasipelnyti iš Heatho Ledgerio mirties

Po Heatho Ledgerio mirties režisierius Terry Gilliamas nusprendė pabaigti „Daktaro Parnaso fantazariumas“ filmą kartu su gerais amžinatilsį aktoriaus draugais Jude‘u Law, Colinu Farrelliu bei Johnny‘iu Deppu. Aktoriai įkūnijo tris skirtingus Ledgerio vaidinto vaidmens amplua. Kadangi jie buvo artimi ne tik Heatho Ledgerio, bet ir jo šeimos bičiuliai, todėl filmas labiau įvardijamas kaip dedikacija šviesiam aktoriaus atminimui nei komercinės sėkmės siekiantis kino projektas.
Tomas Cruise'as
Tomas Cruise'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau dar prieš nusprendžiant dėl filmo likimo, žurnalui „Total Magazine“ Terry Gilliamas atskleidė, jog pratęsti Heatho Ledgerio pradėto darbo labai troško ir pats Tomas Cruise‘as. Terry Gilliamui šis pastaruoju metu ne aukštumose esantis aktorius neįtiko dėl vienos paprastos priežasties: Tomas Cruise‘as niekada nėra net bendravęs su Heathu Ledgeriu.

„Vienu periodu Tomo karjera besirūpinantys vadybininkai labai aktyviai siūlė savo klientą. Tačiau manęs nedomino žmonės, siekiantys sau naudos iš Heatho mirties. Ieškojau aktorių, pažinojusių ir bendravusių su juo ir už filmavimo aikštelės ribų. Mano idėja buvo išlaikyti šį filmą kuo artimesnį Heathui“, – savo sprendimą paaiškino režisierius.

Nors Terry Gilliamas visuomet teigė esą „Daktaro Parnaso fantazariumas“ nebus vien tik Heatho Ledgerio vedamas filmas, tačiau po jo mirties likusią tuštumą galėjo užpildyti tik jį pažinoję bei mylėję žmonės. Todėl būtų buvę neteisinga leisti Tomui Cruise‘ui, prisidengiant šiuo projektu, užglaistyti paskutiniuosius penkerius metus jį lydėjusias nesėkmes kine.

Filmas „Daktaro Parnaso fantazariumas“ kinuose nuo sausio 8 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius