Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 20

Dėl ko kukčiodamas verkia Willas Smithas? (video)

Kiekvieną kartą, pamatęs savo jauniausią sūnų kino ekrane, aktorius ir dainininkas Willas Smithas susigraudina ir apsiašaroja.
Willas Smithas
Willas Smithas / „Scanpix“ nuotr.

41-erių aktorius, kuris kartu su savo žmona Jada Pinkett Smith prodiusavo 12-mečio sūnaus filmą „Karate vaikis“, negali atsidžiaugti pastarojo nuoširdžiu atsidavimu darbui bei prisipažino, jog kartu su kitu aktoriumi Jackie Chanu specialiai darydavo taip, kad vaikas bandytų siekti dar didesnių tikslų.

„Kiekvieną kartą pamatęs jį ekrane, aš pradedu kukčioti ir ašaroti. Jadenas yra labai disciplinuotas ir pareigingas vaikas, todėl būtų klaida, jei mes neskatintume jo siekti dar aukštesnių tikslų. Kartais su Jackie Chanu susimatydavome slaptuose susitikimuose, kuriuose aptardavome, kaip Jadeną skatinti dar daugiau dirbti, tačiau, kartu, kad to ir nepastebėtų jo mama“, – susižavėjimo savo sūnumi bei jo darbu neslėpė aktorius Willas Smithas.

Su Jada Pinkett Smith auginantis dar ir devynerių metų dukrą, aktorius teigia, jog jaunėlis paveldėjo geriausias abiejų tėvų savybes.

„Jis paveldėjo mūsų abiejų pačias geriausias savybes. Net nesitiki, jog nukeliavus iki Meksikos ir išgėrus porą kokteiliukų po 9 mėnesių susilauki tokio sūnaus“, – juokavo Willas Smithas.

Tačiau, kad ir kaip sūnaus ištverme ir darbingumu besidžiaugtų Willas Smithas, dėl to, kaip vaikas sutiks naujieną, jog filmavimo darbai pratęsiami dar vienam mėnesiui, aktorius nebuvo tikras.

„Artėjant numatytai filmavimo darbų pabaigai, sužinojau, jog jie bus pratęsiami dar vienam mėnesiui. Todėl nelabai įsivaizdavau, kaip šią žinią pranešti vienuolikmečiui vaikui, kuris iki smulkmenų jau buvo susiplanavęs, kaip grįžęs namo vėl galės linksmintis su savo draugais. Todėl šią užduotį atidaviau į mamos rankas“, – džiaugėsi gero tėčio įvaizdį sūnaus akyse išlaikęs Willas Smithas.

„Karate vaikis“ – tai klasikinio tokiu pačiu pavadinimu išleisto 1984 metais filmo perdaryta versija. Joje pasakojama, kaip 12-metis berniukas (akt. Jaden Smith) ir jo mama iš Detroito persikrausto į Kiniją. Naujame mieste, naujoje mokykloje, jis susiduria su ne vienu išbandymu. Tačiau jam į pagalbą ateina paslaptingas kung-fu meistras (akt. Jackie Chanas).

„Karate vaikis“ kinuose nuo rugsėjo 3 d.

VIDEO: The Karate Kid with Jaden Smith and Jackie Chan, New Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius