-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 19

Denzelis Washingtonas vos neprarado vaidmens dėl odos spalvos (video)

Greitai kinuose pasirodysiančio filmo „Elijaus knyga“ vienas iš prodiuserių Joelis Silveris pradžioje abejojo, ar pagrindinio vaidmens atidavimas „Oskaro“ laureatui Denzeliui Washingtonui nepakenks filmui. Anot jo, Afrikos amerikiečio žvaigždė gal ir yra populiarus JAV, tačiau kažin ar atneš daug pelno filmui viso pasaulio kino teatruose.
Denzelis Washingtonas
Denzelis Washingtonas / „Acmefilm“ nuotr.

„Acmefilm“ pranešime spaudai teigiama, kad tik režisierių Alleno Hugheso ir jo brolio Alberto dėka šis aktorius galų gale buvo pakviestas vaidinti katastrofų ir veiksmo filme. Tačiau jie neneigia turėję nemenkai pakovoti, kol „Išbandymų dienos“ pagrindinei žvaigždei atiteko Elijaus vaidmuo jų filme.

„Denzelis yra juodaodis ir mes to fakto nenuneigsime. Amerikoje jis yra nežmoniškai populiarus, ko nebūtų galima pasakyti apie jo, kaip aktoriaus, sėkmę visame pasaulyje. Ir pagrindinė priežastis – jo odos spalva. Šios baimės neslėpė ir kino studijos bosai, kuriems pagrindinis klausimas buvo: „Ar su šiuo aktoriumi bus įmanoma surinkti maksimalų pelną?“ – prisiminimais dalijosi vienas iš režisierių A.Hugesas.

Pats aktorius, kuris per visą karjerą buvo apdovanotas net trijomis „Auksinio gaublio“ bei dviem „Oskaro“ statulėlėmis, dėl tokių abejonių savo atžvilgiu nelabai išgyveno. Jis tik pabrėžė, koks yra laimingas gyvendamas šia diena ir galėdamas didžiuotis pasiekimais, apie kuriuos anksčiau net svajoti nebūtų galėjęs sau leisti.

„Elijaus knyga“ pasakoja apie dėl gamtos ir žmogaus rankomis sukurtų katastrofų ištuštėjusią žemės planetą. Žmonija atsidūrusi ties išnykimo riba. Jos likimas priklauso tik nuo vienišo kario Elijaus (akt. D.Washingtonas), saugančio knygą, kurioje slypi paslaptis, galinti išgelbėti žmoniją nuo išmirimo. Tačiau vienam įtakingam korporacijos vadovui (akt. Gary Oldman) tai labai neparanku...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius