Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 28

„Draugai“ atgims

Legendinio humoro serialo „Draugai“ gerbėjai visame pasaulyje trina rankomis – remiantis naujausiais pranešimais, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Mattas LeBlancas, Matthew Perry ir Davidas Schwimmeris vėl susiburs dėl bendro projekto.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Britų laikraštis „News of The World“ cituodamas aktorių Jamesą Michaelą Tylerį, kuris „Drauguose“ vaidino Giunterį, iškilmingai pranešė, kad aktoriai susitarė atgaivinti savo herojus didžiajame ekrane. „Filmas apie „Draugus“ tikrai yra ruošiamas. Palaikau ryšius su daugeliu iš seriale vaidinusių aktorių. Man buvo labai smagu filmuotis šiame seriale ir laukiu nesulaukiu, kol vėl susirinks mūsų senoji šutvė“, – tikino aktorius.

Nutarta, kad serialo „Draugai“ kūrėjai Davidas Crane‘as ir Marta Kauffman parašys scenarijų ir prodiusuos pilnametražį filmą. Jis kino teatrus turėtų pasiekti 2011-ųjų vasarą. Nors „Draugai“, per televiziją rodyti 1994–2004 metais, į pabaigą ir prarado dalį spindesio, kūrėjai tvirtina, kad filmas bus ypač įdomus – juk draugų kompanijai jau apie 40 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius