Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 07

Filmas „Seksas ir miestas“ sulauks tęsinio

Serialo ir filmo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Kim Cattrall patvirtino, jog šio filmo tęsinys bus pradėtas filmuoti kitų metų vasarą.
Filmas „Seksas ir miestas“ sulauks tęsinio
Filmas „Seksas ir miestas“ sulauks tęsinio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Populiariame televizijos seriale erotomanės Samantos Džouns vaidmenį sukūrusi aktorė paskutinioji iš keturių svarbiausių „Sekso ir miesto“ žvaigždžių sutiko nusifilmuoti dar viename šios istorijos tęsinyje didžiajame ekrane. Anksčiau filme sutiko dalyvauti Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ir Kristin Davis.

Šiais metais S.J.Parker jau buvo užsiminusi, jog bus kuriamas milžiniško pasisekimo sulaukusio filmo tęsinys. Ji žadėjo „pasikalbėti apie tęsinį turbūt anksčiau nei vėliau" su ankstesniojo filmo scenarijaus autoriumi ir režisieriumi Michaelu Patricku Kingu.

Kalbėdamasi su popžvaigžde Melanie Brown antradienį Jungtinės Karalystės televizijos parodytame interviu K.Cattrall patvirtino, jog „Sekso ir miesto tęsinys tikrai bus kuriamas.

„Taip, tęsinys bus. Sukursime tęsinį kitą vasarą, – aktorė sakė buvusiai popmuzikos grupės „Spice Girls" narei. – Norėjome filmuotis pirmąjį kartą, o dabar tikimės tai padaryti antrąkart."

Tačiau K.Cattrall pridūrė, jo „sunku surinkti visus, kurie yra labai užsiėmę tuo pačiu metu“.

Gegužę kino teatrus pasiekęs filmas „Seksas ir miestas" pasaulyje uždirbo daugiau nei 391 mln. dolerių (apie 1 mlrd. litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius