-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 27

Filmas „Zero 2“ atvirai provokuoja žiūrovus (nuotraukos)

„Zero“ galima mylėti ar neapkęsti, bet abejingų šiam filmui vargu ar rasite. Ironiškas požiūris į save ir aplinkinį pasaulį, nepagražintas tikrovės vaizdavimas, sarkastiški personažai ir visuomenėje įsigalėjusių, dažnai absurdiškų įsitikinimų laužymas – tai neišvengiamai sukelia įvairių emocijų.
Filmo „Zero 2“ plakatas
Filmo „Zero 2“ plakatas / Filmo plakato fragmentas

Toks žada būti ir naujas režisieriaus Emilio Vėlyvo kūrinys „Zero 2“. Jūsų teismui pristatome dizainerio Martyno Birškio filmui sukurtus penkis plakatus, kurie atliepia filmo kūrėjų siekį – provokuoti žiūrovą ir kartu pateikti dinamišką, įtampos ir smagaus juoko kupiną reginį. Kuriant plakatus naudotos Pauliaus Makausko nuotraukos.

Filmas „Zero 2“ pasakoja apie dviejų bičiulių smogikų Maxo (akt. Ramūnas Rudokas) ir Silvestro (akt. Kęstutis Jakštas) nuotykius, laviruojančius ties absurdo riba. Smogikai gauna iš pažiūros paprastą mafijos užduotį – rasti pagrobtą narkotikų kurjerį – ir netikėtai įsisuka į viską ištaškantį bulvarinių aistrų, silikoninių krūtų ir šeimyninių išdavysčių tornadą.

Dvidešimt keturios paieškų valandos virsta tikra muilo opera, o kai pasiutę persekiotojai pagaliau prisikasa prie „tiekėjo“, jie atskleidžia beprotišką sąmokslą. Filme taip pat vaidina Inga Jankauskaitė, Vytautas Šapranauskas, Žemyna Ašmontaitė, Saulius Siparis, Aušra Štukytė, Andrius Žiurauskas.

Nacionalinė „Zero 2“ premjera – sausio 8 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius