Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 03

Filme „Misija neįmanoma 4“ sužibės daugybė žvaigždžių

Naujai kuriamame filme „Misija neįmąnoma 4“ sužibės visas mišinys įvairiausio kino – televizinio, Holivudo ir Europos – žvaigždžių.
Joshas  Holloway
Joshas Holloway / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tomas Cruise'as

Populiaraus serialo „Dingę“ (angl. „Lost“) aktorius Joshas Holloway prisidėjo prie režisieriaus Brado Birdo suburtos aktorių komandos, kuri įgyvendins jo sumanytą dar vieną „Misiją neįmanomą“. Ši dalis bus jau ketvirtoji.

Kaip pranešė Collider.com, J.Holloway buvo rimtas pretendentas į vieną pagrindinių vaidmenų, tačiau jam teko pasitenkinti menkesniu dėl įtempto serialo „Dingę“ filmavimo grafiko Havajuose. Naujojo filmo apie neįmanomą misiją siužetas vis dar kruopščiai saugomas.

Viena aišku, kad pagrindinius vaidmenis atliks Tomas Cruise‘as ir amerikiečių aktorius Jeremy Renneris, kuris vaidins anksčiau filmuose nematytą herojų.  Pagrindinio filmo blogiuko vaidmuo teko Michaeliui Nyqvistui, kuris šiuo metu žibėte žiba kino pasaulyje dėl sėkmingo pasirodymo kino filme „Mergina su drakono tatuiruote“ ir dviejuose jo tęsiniuose.

Naujoji „Misija neįmanoma“ bus filmuojame Čekijos sostinėje Prahoje, Kanados mieste Vankuveryje ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Dubajuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius