-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 05 17

Filmo „Kunigas“ aktorė keikėsi, kad negalėjo dalyvauti karališkosiose vestuvėse

Tikriausiai nedaugelis žino, jog 2009-aisiais „Oskarams“ nominuotame filme „Nematoma pusė“ („The Blind Side“) su Sandra Bullock debiutavusi Lily Collins dirba žurnaliste. Ji įvairiomis temomis rašo paauglėms skirtuose žurnaluose „Seventeen“ bei „CosmoGirl“, taip pat veda laidą vaikų TV kanale „Nickelodeon“. Šiuo metu kino teatruose ją galima pamatyti trileryje „Kunigas“, kuriame vaidina su Paulu Bettany ir „Saulėlydžio“ blogiuku Camu Gigandetu.
Lily Collins filme „Kunigas“
Lily Collins / Kadras iš filmo

„Kažkodėl žmonės galvoja, kad jei esi gera žurnalistė, negali būti ir gera aktore. Juk daugelis aktorių nėra baigę aktorystės mokslų, atėjo į kino pasaulį nuo podiumo ar iš kaimo baro, kuriame juos pastebėjo koks nors atsitiktinai alaus bokalo išlenkti užėjęs prodiuseris“, – sako kol kas pirmus savarankiškus žingsnius naujoje srityje žengianti L.Collins.

Mergina prisipažįsta, jog vaidmuo trimačiame trileryje „Kunigas“ buvo varginantis. Ruošiantis filmavimams teko išmokti kovos menų, o filmavimo aikštelėje neapsieita be sužalojimų.

„Rengdama interviu ar vesdama renginius niekada taip nepavargsti, tačiau tai – intriguojanti patirtis, į nieką jos nekeisčiau. Dirbdama su profesionalia „Kunigo“ komanda daug ko išmokau. Pavyzdžiui, kaip filmuojantis atiduoti ne 100 procentų savęs, o 150“, – pasakojo aktorė.

Taip pat ji sako, kad dėl aktorystės nemes žurnalistikos, stengsis viską suderinti: „Svajoju pakalbinti prezidentą Baracką Obamą, taip pat karališkąją porą princą Williamą ir Kate Middleton. Žiūrėjau jų vestuves per televizorių ir tikrai garsiai keikiausi, kad ten nedirbu. Bet suprantu, kad gyvenime tenka kai ką dėl kažko paaukoti.“

Laisvalaikiu, kuomet nesifilmuoja Holivude ir nerengia straipsnių, Lily Collins vaikšto po antikvariato parduotuvėles, sendaikčių turgelius arba keliauja su mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius