Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 30

Filmo „Pagirios Tailande“ premjera mušė rekordus ir užsienyje, ir Lietuvoje

Praėjus dvejiems metams po to, kai 2009-aisiais komedija „Pagirios Las Vegase“ tapo viena populiariausių metų komedijų, jos tęsinys „Pagirios Tailande“ ir vėl į kino teatrus atkeliavo su dideliu trenksmu.
Kadras iš filmo „Pagirios Tailande“
Kadras iš filmo „Pagirios Tailande“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Įrodydama, kad ne visuomet filmų tęsiniai yra prastesni už savo pirmtakus, suaugusiems skirta juosta per premjerinį savaitgalį vien JAV uždirbo 138 mln. JAV dolerių, o tuo pat metu 40 kitų šalių pasirodęs filmas į kūrėjų kišenes subėrė dar 59 mln. JAV dolerių. Tai yra net trigubai daugiau, nei per premjerą sugebėjo surinkti „Pagirios Las Vegase“. Vien Didžiojoje Britanijoje filmas uždirbo 16 mln. JAV dolerių ir tapo daugiausiai uždirbusia amerikietiška komedija per visą Anglijos kino istoriją.

„Kai 2009-aisiais filmas tapo toks populiarus ir net buvo apdovanotas Auksiniu gaubliu, tikėjomės, kad kino mėgėjai lauks ir antrosios dalies, tačiau apie tokį didelį susidomėjimą net nesvajojome. Labiausiai esame dėkingi režisieriui Toddui Phillipsui už tai, kad kino teatruose pasirodė filmas, kurį pamatyti tiesiog būtina“, – sako už filmų platinimą atsakingas „Warner Bros.“ atstovas Danas Fellmanas.

ACME Film archyvo nuotr./Kadras ia filmo Pagirios Tailande
Kadras iš filmo „Pagirios Tailande“

Akivaizdu, jog Lietuvoje „Pagirios Tailande“ taip pat buvo labai laukiamos, nes premjeros dieną didžiuosiuose kino teatruose bilietai buvo iššluoti dar ryte.

Kino teatrų duomenimis, ši juosta drąsiai gali vadintis geriausiai startavusia 2011 metų komedija. Mūsų šalyje filmas per praėjusį savaitgalį surinko net 62 procentais daugiau, nei jo pirmtakas su nuotykiais Las Vegase, kino teatruose apsilankė beveik 17 tūkst. žiūrovų.

Filme rekordininke vaidina gerai pažįstamos Holivudo žvaigždės Bradley Cooperis, Edas Helmsas, Zachas Galifianakis, Justinas Bartha. Su jais drauge pasirodo ir per filmo premjerą įspūdinga suknele pasaulį sužavėjusi beždžionėlė Crystal.

„Pagirios Tailande“ jau dabar rodomos mūsų šalies kino teatruose. Kurioziškų ir nevisai blaivių nuotykių anonsą galite pamatyti čia:

VIDEO: PAGIRIOS TAILANDE - oficialus filmo treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius