-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 08

Filmo „Sanctum“ premjera virto urvų tyrinėtojų švente

Naujas Jameso Camerono prodiusuotas trimatis nuotykių filmas „Sanctum“ šį savaitgalį užkopė į Lietuvoje rodomų filmų dešimtuko pirmąją vietą. Filmo, pasakojančio apie urvų tyrinėtojų nuotykius, premjerą ypač džiugiai sutiko Lietuvos speleologai. Į kino centre „Multikino“ vykusį specialų seansą susirinko virš 150 speleologų iš įvairių šalies miestų.
Filmo „Sanctum“ premjera
Filmo „Sanctum“ premjera / Speleo.lt nuotr.

Prieš seansą jie surengė tikrą speleologų šou – kopė virvėmis, nuleistomis nuo prekybos centro „Ozas“ lubų, lydėjo žiūrovus į jų vietas kino salėje, pasišviesdami ant speleologų šalmų įrengtais žibintuvėliais, prieš seansą parodė specialiai šiai progai sukurtą filmą apie Lietuvos speleologijos istoriją ir dabartį.

„Džiaugiamės, kad „Sanctum“ premjera tapo puikia proga susiburti beveik visiems Lietuvos speleologams. Jaučiame didelę aistrą šiam užsiėmimui, tai mūsų gyvenimo būdas. O pats filmas „Sanctum“ paliko didžiulį įspūdį. J. Cameronas dar kartą įrodė kad yra vienas iškiliausių nūdienos kino kūrėjų. 3D efektai nepakartojami“, – po premjeros kalbėjo speleologų atstovas.

Filmas „Sanctum“ pasakoja apie Frenko Makgvairo – vieno garsiausių ir gerbiamiausių speleologų pasaulyje – vadovaujamą ekspediciją, kurios tikslas – atrasti dar neištirtus urvus ir pasiekti naujų speleologijos rekordų. Netikėtai žemės paviršiuje kilęs ciklonas sujaukia visus tyrinėtojų planus. Jie priversti ieškoti išsigelbėjimo požemio labirintuose. Filmas paremtas tikrais faktais.

Įspūdingas trimatis nuotykių filmas „Sanctum“ jau kinuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius