Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 23

Filmo „Valgyk, melskis, mylėk“ aktorei J.Roberts knygos autorė paliko neišdildomą įspūdį (video)

Juliai Roberts jau seniai nebuvo taip malonu vaidinti tokio charakterio kaip Elizabethos Gilbert filme „Valgyk, melskis, mylėk“, dėl pastarosios aistros kelionėms, gyvenimui bei santykio su naujai sutiktais žmonėmis.
Julia Roberts
Julia Roberts / „Acmefilm“ nuotr.

42 metų aktorė, kuri pagal knygą pastatytame filme įkūnija pastarosios autorę, prisipažįsta, jog ne kiekviena moteris turėtų tiek drasos keliauti viena, todėl ji ne tik žavisi Elizabetha Gilbert, bet kartu ir jaučia didelę pagarbą jos drąsai.

„Ji labai nepaprasta moteris. Aš pati esu daug kur keliavusi viena ir tikrai nėra pats maloniausias jausmas eiti gatve, kur nesupranti nė vieno ištarto žodžio ir net neturi menkiausio supratimo, kur galima būtų rasti maisto prekių parduotuvę. Viena iš priežasčių, kodėl aš sutikau ją suvaidinti šiame filme ir buvo ta, kad ji nepabūgo tokio iššūkio. Man taip pat patiko filme pabandyti pavaizduoti jos aistrą gyvenimui ir jame esantiems žmonėms “, – mintimis apie Elizabetha Gilbert dalijosi aktorė Julia Roberts.

Julia taip pat neneigė praleidusi nuostabų laiką Italijos sostinėje Romoje, nors ir neturėjo daug  laisvo laiko, kurio metu būtų galėjusi pasigrožėti šiuo istoriniu miestu.

„Tai buvo mano trečias kartas, kuomet aš lankausi šiame šiltame ir visuomet maloniai sutinkančiame mieste. Tačiau, kad ir kaip būčiau to norėjusi, dėl pernelyg įtempto filmavimo grafiko, neturėjau galimybės labiau jo apžiūrėti. O net ir atsiradus kelioms laisvesnėms minutėms, oras būdavo toks karštas, jog belikdavo jas praleisti viešbutyje su vaikais prie baseino“,- žurnalui „Hello“ pasakojo žavioji aktorė.

Duotuoju momentu aktorė kartu su žaviuoju kolega filme „Valgyk, melskis, mylėk“ Javieru Bardemu keliauja po įvairias šalis bei jose vykstančius kino festivalius ir pristato šią režisieriaus Ryano Murphy dramą. Atvykusi į Ispanijoje vykstantį Sen Sebastjano kino festivalį, aktorė buvo apdovanota prestižine „Donostia“ kino premija už gyvenimo ir karjeros nuopelnus.

„Valgyk, melskis, mylėk“ pasakoja apie moterį, kuri turėdama sėkmingą karjerą ir svajonių vyrą, netrukus ima suvokti, jog jos gyvenime kažko trūksta. Vidinė tuštuma pastūmėja moterį keisti gyvenimą ir ji, metusi saugų gyvenimą, išsiruošia į metus truksiančią kelionę aplink pasaulį... Be jau minėtų aktorių Julia‘os Roberts bei Javier Bardemo, filme taip pat nusifilmavo James Franco bei Billy Crudup.

„Valgyk, melskis, mylėk“ kinuose nuo spalio 8 d.

 

VIDEO: „Valgyk, melskis, mylėk“ / „Eat, Pray, Love“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius