-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 16

Filmuodamasi Julia Roberts priaugo papildomų kilogramų (video)

Aktorė Julia Roberts Italijoje besifilmuodama naujojoje dramoje „Valgyk, melskis, mylėk“ (angl. „Eat, pray, love“), priaugo keletą papildomų kilogramų, nes atsisakydavo išspjauti maisto kąsnius net ir režisieriui sušukus: „Nufilmuota.“
Julia Roberts
Julia Roberts / ACME film nuotr.

Holivudo žvaigždė, filme vaidinanti moterį, nusprendusią metus skirti kultūrinei ir dvasinei kelionei po Indiją, Italiją ir Balį, prisipažįsta niekaip negalėjusi atsispirti picoms ir pilnoms lėkštėms gardžiausių spagečių, kol filmavimo darbai vyko Romoje.

„Niekada nesipykau su maistu, todėl filmuodamasi juostoje „Valgyk, melskis, mylėk“ priaugau šiek tiek svorio. Valgiau picas, makaronus ir jaučiausi kuo puikiausiai“, – skaniais prisiminimais dalijosi aktorė. – Buvo siūlymų, kad kiekvieną kąsnį, paimtą į burną per filmavimą, vėliau išspjaučiau į kibirėlį, bet iškart atsisakiau, nes net pagalvojus apie tai mane pradėdavo pykinti.“

Tačiau net ir neatsisakydama šiek tiek kaloringesnio maisto aktorė teigia per visą karjerą nesulaukusi nė vienos bent menkiausios užuominos dėl kūno apimčių ar kad reikėtų numesti kokį kilogramą.

„Per tiek laiko mačiau nemažai žmonių, o ypač moterų, kurios tapusios pasaulio žvaigždėmis  atsikratydavo neįtikėtinai daug svorio. Per visus šiuos metus mano kūno formos išliko nepakitusios ir net neįsivaizduoju, kam turėčiau būti už tai dėkinga“, – su žavinga šypsena veide savo pamąstymus išreiškė J.Roberts.

Filme „Valgyk, melskis, mylėk“, be J.Roberts, nusifilmavo tokios žvaigždės kaip Javieras Bardemas bei Jamesas Franco. Lietuvos kino teatruose filmas pasirodys jau šį rudenį.

„Valgyk, melskis, mylėk“ kino teatruose – nuo spalio 8 d.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius