Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 29

Gi de Mopasano kūrinio ekranizacijoje – ryškiausi Holivudo aktoriai

Merginų numylėtinis Robertas Pattinsonas, žavingosios Uma Thurman, Kristin Scott Thomas ir Christina Ricci – intriguojančioje Gi de Mopasano romano „Mielas draugas“ ekranizacijoje, kurioje geidžiamų ir garsių Holivudo veidų netrūksta.
Filmas „Mielas draugas“
Filmas „Mielas draugas“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Holivudas

Jau kurį laiką nekantriai laukiama drama „Mielas draugas“ pastatyta pagal žymųjį to paties pavadinimo Gi de Mopasano kūrinį. Vienas populiariausių prancūzų literatūros klasikos romanų iki šiol visą pasaulį keri savo šmaikštumu, prancūziška elegancija ir grakštumu.

Pagrindinį lengvabūdžio garbėtroškos Žoržo Diurua personažą filme įkūnija „Saulėlydžio“ sagoje išgarsėjęs, merginų ir moterų numylėtinis Robertas Pattinsonas. Aktorius filme įsispraudžia į elegantišką fraką ir negailestingai daužo meilužių širdis. Šias vaidina pripažintos visų kartų Holivudo aktorės: Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci.

Filmas pasakoja apie jauną nuotykių ieškotoją ir karjeristą Žoržą Diuruą, kuris patinka moterims, bet jo kišenei stinga pinigų, o savimeilei – šlovės. Supratęs savo žavesio kerų galią, jis nusprendžia naudodamasis meilužių įtaka ir pinigais, bet kokia kaina kuo greičiau pakilti socialiniais ir karjeros laiptais. Ir jam tai puikiai sekasi. Aukštuomenės numylėtinis negailestingai lipa per draugų galvas ir moterų lovas, tačiau kada nors visiems ir už viską tenka susimokėti.

Pasaulinė filmo „Mielas draugas“ premjera įvyks jau 2011 metų kovo 4-ąją. Jos sulauks ir Lietuvos žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius