-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 28

Gražiausių metų švenčių proga – filmas apie brangiausius žmones: mamas

Priartėjus gražiausioms metų šventėms, į kino teatrus atkeliauja filmas, pasakojantis apie kiekvieno iš mūsų brangiausią žmogų: mamą. Juostoje „Su Naujaisiais, mamos!“ supintos penkios istorijos. Visos panašios – apie mylinčias, besiaukojančias, besijaudinančias ir gero savo vaikams norinčias mamas. Visos skirtingos – su savais džiaugsmais, rūpesčiais ir nesusipratimais. Juokingi ir liūdnoki, jaudinantys, lyriniai ir komiški pasakojimai apie mamos ir vaiko santykius, nepaisant amžiaus.
Filmo „Su Naujaisiais, mamos!“ aktoriai
Filmo „Su Naujaisiais, mamos!“ aktoriai / Filmo Filme „Su Naujaisiais, mamos!“ kūrėjų nuotr.

Viena mama nežino, kad jos sūnus, provincijoje mokęsis groti violončele, išvykęs į Maskvą metė muziką ir tapo striptizo šokėju. Vieną dieną ji susiruošia į sostinę apsilankyti sūnaus koncerte. Dviejų pradinių klasių mokinukių mamos kovoja dėl savo dukrų lyderiavimo, nepaisydamos fakto, kad pačioms mergaitėms ši kova absoliučiai beprasmė, kadangi joms žymiai svarbiau ne konkuruoti, o draugauti. Kita aštuonmetė išgyvena asmeninę tragediją dėl susigalvoto savo bjaurumo, lyginant su gražuole mama. Dar vienas trisdešimtmetis veikėjas, tebegyvenantis su mama, nutaria įgyvendinti jos seną svajonę ir nusivežti mamą į pasaulio įsimylėjėlių sostinę Paryžių. Svajonė išsipildys su kaupu: mama ne tik apsilankys savo svajonių mieste, bet ir susipažins su pačiu Alenu Delonu. Kurį vaidina ne kas kitas, o... Alenas Delonas!

Filmo Su Naujaisiais, mamos! kūrėjų nuotr./Filme Su Naujaisiais, mamos! nusifilmavo ir Agnė Ditkovskytė
Filmo „Su Naujaisiais, mamos!“ kūrėjų nuotr./Filme „Su Naujaisiais, mamos!“ nusifilmavo ir Agnė Ditkovskytė

Filme „Su Naujaisiais, mamos!“, kuris yra prieš nepilnus metus sukurtos juostos „Mamos“ tęsinys, vaidina visas Rusijos aktorių žvaigždynas: Jelizaveta Bojarskaja, Jekaterina Klimova, Irina Rozanova, Tatjana Vasiljeva, Svetlana Ivanova , Jekaterina Vilkova, Pavelas Volia, Konstantinas Kriukovas, Maksimas Matvejevas, Garikas Charlamovas ir kiti. Juostoje išvysime ir lietuvę Agnę Ditkovskytę bei prancūzų žvaigždę Aleną Deloną, kuris, kaip jau minėta, juostoje vaidina save.

Meilė, dėkingumas, užuojauta, supratimas, džiaugsmas ir visi kiti šilčiausi jausmai filme „Su Naujaisiais, mamos!“. Nusiveskite į kiną savo mamą.

Lietuviškai titruotas filmo anonsas:

VIDEO: MAMI HNY TRL51 TFB LTSUB

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius