Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 06

Gražuolis aktorius Alexas Pettyferis paverstas randuota pabaisa

Naujuoju merginų numylėtiniu tituluojamas Alexas Pettyferis dėl vaidmens filme „Pabaisa“ grimo kėdėje kasdien praleisdavo po 5 valandas.
Aktorius Alexas Pettyferis filme „Pabaisa“
Aktorius Alexas Pettyferis filme „Pabaisa“ / Incognito Films nuotr.

Aktorius pasakoja, kad didžiausias išbandymas, filmuojantis romantiškoje dramoje „Pabaisa“, jam buvo ilgos valandos grimo kėdėje. A.Pettyferis filme, kuris yra šiuolaikinė legendinės istorijos „Gražuolė ir Pabaisa“ interpretacija, įkūnija arogantišką jaunuolį, kurį ragana paverčia randuotu pabaisa.

Kasdien atvykęs į filmavimo aikštelę, A.Pettyferis pirmiausia užsukdavo į grimo kambarį ir ten praleisdavo net po 5 valandas.

„Sunkiausias išbandymas – grimo kėdėje. Man sunku ramiai išsėdėti net 20 minučių, taigi tos 5 valandos buvo tikrai rimtas išbandymas, – pasakoja aktorius. – Turėjau dėvėti odinę kaukę, kurią kasdien vis perpaišydavo. Be to, su ta kauke buvo siaubingai karšta.“

Paklaustas, kokiais būdais stengdavosi nuvyti nuobodulį grimo kambaryje, A.Pettyferis atsakė, jog dažniausiai tiesiog žiūrėdavo filmus arba klausydavosi grupės „The Police“ dainų.

Filmas „Pabaisa“, kuriame dailus A.Pettyferio veidas pakeistas neatpažįstamai, šiuo metu yra rodomas ir Lietuvos kino teatruose.

VIDEO: Lietuviškai titruotas "Pabaisos" traileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius