Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2010 11 11

Hario Poterio gerbėjai stovyklauja miesto viduryje, kad pamatytų mėgstamus aktorius

Artėjant Hario Poterio eros finalui – prieš priešpaskutinio filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos: Pirmoji dalis“ premjerą – kai kurie ypač atsidavę gerbėjai nutarė Londono centre įsikurti palapinėse, kad iš arti nors akies krašteliu pamatytų filmo aktorius ir knygos autorę J.K.Rowling.
„Haris Poteris ir Mirties relikvijos: Pirmoji dalis“
„Haris Poteris ir Mirties relikvijos: Pirmoji dalis“ / Kadras iš filmo

Išankstinė filmo premjera kviestiniams svečiams turėjo vykti ketvirtadienį, tad šimtai gerbėjų bene parą prieš susibūrė Londono Lesterio aikštėje. Išsitiesę ant miegmaišių, pasislėpę palapinėse, rankose laikantys plakatus ar apsirengę raganomis ir burtininkais Hario Poterio entuziastai nekantriai laukė renginio. Nors paprasti mirtingieji filmą išvys tik nuo lapkričio 19-osios.

Ketvirtadienio vakarą į premjerą atvykti turi garsioji Hario Poterio aktorių trijulė: 21 metų Danielis Radcliffe‘as, įkūnijęs Harį Poterį, 20-ies Emma Watson-Hermiona ir 22-ejų Rupertas Grintas, vaidinęs Ronį Vizlį. Jie berniuko burtininko istoriją kūrė net 9 metus, per juos buvo sukurti 8 filmai. Šią savaitę baigta filmuoti paskutinė filmo dalis.

Aktorė E.Watson, filmuose vaidinusi Hermioną Įkyrėlę, juokavo, kad nors jai tik 20 metų, jaučiasi kaip išeidama į pensiją. „Tai, ką pasakysiu, išties liūdna. Nors žinau, kad nueisiu dar ilgą kelią, keista jaustis tarytum išeitum į pensiją, kai tau 20 metų. Bet būtent taip jaučiuosi. 10 metų praleidau kurdama šiuos filmus ir viliuosi, kad kita mano gyvenimo dalis bus tokia pat nuostabi kaip ši“, – ketvirtadienio rytą vienoje televizijos laidų sakė ji.

Gerbėjai Londone ypač nekantriai laukia premjeros, mat joje apsilankys ir pati knygų rašytoja. Tiesa, jai ir jos šeimai speciali išankstinė peržiūra buvo surengta Edinburge, Škotijoje.

Filmų apie Harį Poterį era prasidėjo 2001-aisias, praėjus 4 metams po pirmosios J.K.Rowling knygos pasirodymo 1997-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius