Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 14

„Hario Poterio“ žvaigždė Emma Watson: filmo kūrėjams buvau tikra rakštis

Neseniai nusifotografavusi žurnalui „Vogue“, Poteriados žvaigždė Emma Watson nustebino itin atviru interviu. Šiuo metu naujausią ir paskutinę dešimtmetį trukusios istorijos dalį „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis“ pristatinėjanti aktorė papasakojo apie savo brendimą filmavimo aikštelėje ir su tuo susijusius džiaugsmus bei bėdas.
Emma Watson ant žurnalo viršelio
Emma Watson ant žurnalo viršelio / Clinic212 nuotr.

„Aš absoliučiai nekontroliavau savo gyvenimo. Gyvenau tarsi muilo burbule – jau ilgą laiką negyvenau kaip paprastas žmogus. Tačiau visada kovojau už teisę įgyti išsilavinimą. Kompanijai „Warner Bros“ buvau tikra rakštis vienoje vietoje. Juk vien dėl manęs jie turėjo dažnai keisti filmavimo tvarkaraščius ir derintis prie mano mokslų. Aš jiems tiesiog gadinau gyvenimus“, – žurnalistams spaudos konferencijoje pasakojo E.Watson.

Tiesa, aktorė, dešimtmetį augusi filmavimo aikštelėse, teigia to visai nesigailinti: „Gyvenau visai kitokį gyvenimą nei mano draugai. Neturėjau laiko žaisti smėlio dėžėse, tačiau turėjau galimybę pažinti visai kitokį gyvenimą, bendravau su įdomiais žmonėmis, įgavau profesiją. Tai neįkainojama.“

Lietuvos kino teatruose jau startavo didžiausia šių metų premjera vadinamas filmas „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis“. 3D formatu rodoma juosta užbaigs dešimtmetį trukusią berniuko burtininko istoriją.

VIDEO: HARIS POTERIS IR MIRTIES RELIKVIJOS. 2 DALIS - naujausias filmo anonsas (titruotas lietuviškai)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius