Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 12

Holivudo aktorius Damonas nebevaidins naujame filme apie Borną

Holivudo scenaristas ir režisierius Tony Gilroy patvirtino, kad aktorius Mattas Damonas nebevaidins pagrindinio personažo būsimame filme apie Borną.
Mattas Damonas
Mattas Damonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Damonas vaidino slaptąjį agentą Džeisoną Borną trijuose pirmuose filmuose, tačiau vėliau pasklido gandas, kad aktorius traukiasi iš šio projekto, kai jį paliko režisierius Paulas Greengrassas. Aktorius tvirtino negrįšiantis, jei naują filmą režisuos ne jo draugas.

Filmo „Maiklo Kleitono sukurta tiesa“ kūrėjas T.Gilroy, parašęs scenarijus trims pirmoms dalims apie Borną, buvo nusamdytas, kad užimtų P.Greengrasso vietą, ir neseniai patvirtino, jog M.Damonas naujoje kino juostoje „Bornas: Palikimas“ nebevaidins.

Jis taip pat atskleidė, kad šiame filme ankstesnių dalių pagrindinis veikėjas iš viso nepasirodys.

T.Gilroy tinklalapiui „Hollywood Elsewhere“ sakė: „Tai nebus nauja pradžia, vaidmenų perskirstymas arba priešistorė. Niekas nepakeis Matto Damono. Bus visiškai naujas personažas, visiškai naujas skyrius... Šis projektas visiškai savarankiškas.“

Tačiau režisierius pridūrė, kad M.Damonas turės galimybę vaidinti kituose šios serijos filmuose.

„Geriausiai tai laikyti plėtiniu arba atskleidimu. Džeisonas Bornas nepasirodys šiame filme, tačiau jis labai gyvas. Tai, kas nutiko pirmuose trijuose filmuose, sužadina veiksmą (šiame). Aš kuriu legendą, aplinką ir platesnį sąmokslą... Mūsų kuriamas pasaulis sustiprina, atveria kelią ir skatina Džeisono Borno sugrįžimą (ateityje)“, – aiškino jis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius