Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 12

Holivudo žvaigždė Maguire'as nebevaidins Žmogaus voro

Holivudo žvaigždė Tobey Maguire'as atsisakė aptempto kostiumo ir nebevaidins Žmogaus voro ketvirtame filme, kuris turėtų pasirodyti 2012 metais, pirmadienį patvirtino kino studijos atstovai.
Tobey Maguire'as
Tobey Maguire'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Kompanija „Sony Pictures Entertainment“ daug ką nustebino, kai pranešė, jog 34 metų T.Maguire'as ir kino režisierius Samas Raimi nedalyvaus kuriant filmą „Žmogus voras 4“ (Spider–Man 4).

Pirmieji trys filmai apie šį superherojų nuo 2002 metų pasaulyje uždirbo jau beveik 2,5 mlrd. JAV dolerių.  Pastarasis pranešimas buvo paskelbtas po kelias savaite Holivude sklandžiusių gandų apie nesutarimus tarp S.Raimi ir kino studijos vadovų dėl ketvirtojo filmo scenarijaus.

Kino studijos „Columbia Pictures“ ir „Marvel Studios“ nurodė neatsisakysiančios Jameso Vanderbilto sukurto scenarijaus, pagal kurį filmo pagrindinis veikėjas Piteris Parkeris grįžta į mokyklą.  Anksčiau buvo planuota, kad 2011 S.Raimi režisuota ketvirtoji Žmogaus voro nuotykių dalis, kurios scenarijus turėjo būti kitoks, tačiau to projekto buvo atsisakyta.

„Prieš dešimtmetį leidomės į šią kelionę su Samu Raimi ir Tobey Maguire'u bei kartu sukūrėme tris filmus apie Žmogų vorą, kurie šiame žanre pakėlė kartelę į naują lygį“, – sakė „Sony Pictures Entertainment“ antroji tarybos pirmininkė Amy Pascal.

„Kai pradėjome, niekas nebūtų galėjęs įsivaizduoti, jog pakliūsime į istoriją pagal parduotus bilietus. Dabar turime retą progą dar kartą pakliūti į istoriją su šią (filmų) serija“, – pridūrė ji.

„Labai didžiuojuosi, ką pasiekėme su „Žmogaus voro“ serija per pastarąjį dešimtmetį, – sakoma pirmadienį paskelbtame T.Maguire'o pranešime. – Be pačių filmų, aš užmezgiau kai kurių tvirtų ir ilgalaikių draugysčių. Labai nekantrauju pamatyti, kaip ši neįtikėtina istorija rutuliosis kitoje dalyje“.

„Columbia Pictures“ prezidentas Mattas Tolmachas, kuris buvo šių filmų vyriausiasis prodiuseris, sakė, kad išsiskyrimas su T.Maguire'u ir S.Raimi – „karčiai saldus“.

„Mūsų bendradarbiavimas ir draugystė su Samu ir Tobey buvo nepakartojama, o jie dėl mūsų labai stengėsi didžiąją dalį pastarojo dešimtmečio“, – sakė jis.  „Ši akimirka mums – karčiai saldi: nors sunku įsivaizduoti “Žmogų vorą„ kieno nors kito rankose, žinau, kad ši diena buvo neišvengiama“, – aiškino M.Tolmachas.

„Dabar viskas prasideda iš naujo, o mes visi nepaprastai susijaudinę laukiame, kas įvyks toliau“, – pridūrė jis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius