-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 12

Iš kalinės Lindsay Lohan tapo vienuole (video)

Neseniai iš kalėjimo paleista Lindsay Lohan bent trumpam tapo vienuole. Roberto Rodriguezo naujausio veiksmo trilerio „Mačetė“ (angl. „Machete“) plakate mergina vilki vienuolės abitą ir laižo šaunamąjį ginklą. Atrodo, net čia filmo prodiuseriai nusprendė supriešinti dvi aktorės puses – nekaltą išvaizdą su velniškai pašėlusiu charakteriu.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / „Acmefilm“ nuotr.

Didžiojoje filmo reklaminėje medžiagos dalyje figūruoja aktorės atvaizdas, tačiau naujausi jos konfliktai su teisėsauga bei įkalinimas lėmė, kad galutiniame filmo reklaminiame anonse jos neišvysime.

Tuo tarpu režisierius Robertas Rodriguezas neslepia susižavėjimo bėdų kamuojama aktore ir teigia, kad pasirodydama „Mačetėje“ ji praskaidrina ekraną.

„Lindsay (akt. Lindsay Lohan) buvo nepakartojama. Man iš tiesų patiko dirbti su ja. Žiniasklaidoje pasirodžius tiek daug pranešimų apie nesėkmes bei nuopuolius realiai daug kas pamiršo, kad ji yra ir labai talentinga aktorė. Man buvo vienas malonumas stebėti, kaip ji iš visos širdies atlieka savo darbą. Ji tiesiog spindi ekrane“, – mintimis apie L.Lohan su interneto portalu „Access Hollywood“  dalijosi režisierius.

Trileryje „Mačetė“, be L.Lohan, vaidina visas žvaigždžių elitas: Robertas De Niro, Jessica Alba, Stevenas Seagalas, Danny Trejo, Sacha Baronas Cohenas, Donas Johnsonas, Michelle Rodriguez ir kiti.

Šio filmo oficiali premjera vyks šiųmečiame Venecijos kino festivalyje. Tai bus vienas iš festivalio atidarymo filmų, pristatysiantis nekonkursinę programą „Venecija vidurnakty“.

„Mačetė“ pasaulinė premjera Lietuvoje – rugsėjo 3 d.

Filmo reklaminį anonsą galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius