-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 27

„Įsikūnijimo“ žvaigždei pasiūlytas grafo Drakulos vaidmuo

Samas Worthingtonas, atlikęs pagrindinius vadmenis filmuose „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“) ir „Terminatorius: Išsigelbėjimas“ (angl. „Terminator: Salvation“), gavo kvietimą nusifilmuoti režisieriaus Alexo Proyaso filme „Dracula Year Zero“.
Samas Worthingtonas
Samas Worthingtonas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Latinoreview.com, aktoriui pasiūlytas Valachijos krašto valdovo, tapusio legendiniu grafu Drakula, vaidmuo. Kol kas filmo siužetas laikomas paslaptyje, tačiau žinoma, kad australų režisierius A.Proyasas ketina išsiaiškinti, kodėl kunigaikštis Vladas – grafas Drakula taip troško kraujo bei kokia buvo jo asmeninio gyvenimo drama. Kiti šaltiniai papildo, kad filme taip pat bus gilinamasi į vampyrų mitologiją, o Drakulos meilės istorija rutuliosis tamsiais magijos ir karo amžiais. Projekto biudžetas, kaip pranešama, apie 100 mln. JAV dolerių (apie 245 mln. Lt).

Naujienų portalas Lenta.ru pabrėžia, kad tai – jau antrasis filmas apie legendinį vampyrą, kuris bus sukurtas Holivude artimiausiu metu. Vaizdo klipų režisierius ir žinomas fotografas Anthony Mandleris ketina nufilmuoti kino juostą, pavadintą „Vladas“. Manoma, kad filmas, kurio scenarijų parašė aktoriu Charlie Hunnamas, papasakos apie Valachijos valdovo Vlado III jaunystę.

Kaip pranešė „Hollywood Reporter“, A.Proyaso pasiūlymas – pirmasis, po to, kai buvo sukurtas „Įsikūnijimas“, o S.Worthingtonas tapo vienu geidžiamiausių aktorių. Netrukus ekranuose pasirodys Johno Maddeno filmas „Skola“ (angl. „The Debt“) ir Louis Leterrier filmas „Titanų kova“ (angl. „Clash of the Titans“), kuriuose S.Worthingtonas atliko pagrindinius vaidmenis.

Beje, stulbinamos sėkmės susilaukęs 33-ejų aktorius artimiausiui metu ketina nusifilmuoti Ricko Remenderio novelės „The Last Days of American Crime“ ekranizacijoje. Šio filmo veiksmas vyks netolimoje ateityje, kuomet JAV valdžiai pavyko sukurti žmogaus sąmonės valdymo technologiją, kuri geba panaikinti norą jai priešintis. Taip pat aktorius turėtų nusifilmuoti ir filmo „Įsikūnijimas“ tęsinyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius