Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 20

Johnny Deppas kuria dokumentinį filmą apie savo dievaitį

Jau seniai ne paslaptis, kad Holivudo numylėtinis Johnny Deppas dievina „The Rolling Stones“ gitaristą Keithą Richardsą. Aktorius ne viename interviu yra minėjęs, kad Karibų piratas Džekas Sperou – jo prototipas. Tad visai nestebina, kad J.Deppas nusprendė būtent apie šį muzikantą sukurti dokumentinį filmą.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / „Acmefilm“ nuotr.

„Kūrybos procesas jau prasidėjo. Žinoma, sunku suderinti mūsų grafikus, tačiau kai tik pavyksta, jungiame kameras, įsipilame kokteilių, sėdame vienas prieš kitą ir kalbamės. Po kelių dienų darbo jau turime 35 valandas medžiagos“, – sako J.Deppas, kuris kaip režisierius jau debiutavo 1997-aisiais juosta „Drąsuolis“ („The Brave“).

Kol kas dokumentinė juosta pavadinimo neturi, taip pat nenumatyta premjeros data. Filme J.Deppas žada panaudoti medžiagą, kurioje bus K.Richardso, grupės „Rolling Stones“ narių, kitų žymių žmonių (Norah Jones, Patti Smith) pasakojimai.

Beje, tai bus jau trečias filmas, kuriame J.Deppas susitiks su mėgstamiausia muzikos žvaigžde. Jiedu jau 2007-aisiais pasirodė juostoje „Karibų piratai: pasaulių pakrašty“, o netrukus juos pamatysime ir ketvirtoje „Karibų piratų“ dalyje.  

O kol kas į kino teatrus verta nueiti ir J.Deppą su Angelina Jolie pamatyti filme „Turistas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius