Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 25

Jackas Nicholsonas: dabar jau nebetenka atsibusti medyje (video)

Žymieji prodiuseriai ir kino kritikai vieningai sutaria – Holivudo žvaigždė Jackas Nicholsonas yra kaip vynas, kuris bėgant metams tik gerėja ir įgauna vis didesnę vertę. O 73-jų aktorius visiškai nesiruošia ilsėtis: su Reese Witherspoon, Paulu Ruddu ir Owenu Wilsonu nusifilmavo į kino teatrus jau penktadienį atkeliaujančioje komedijoje „Iš kur tu žinai?“ ir sako, kad tai – tikrai ne pabaiga.
 Jackas Nicholsonas
Jackas Nicholsonas / „Acme film“ nuotr.

Aktorius drąsiai gali vadintis superžvaigžde ir elgtis taip, kaip nori: nekreipdamas dėmesio į draudimą rūkyti patalpose, jis supeša po pakelį cigarečių per dieną bei sako, kad jei kas nors pabando kažką drausti, jis, kaip vaikas, iškart elgiasi atvirkščiai. Turi ir kitų keistų įsitikinimų – pavyzdžiui, nuo 1971 metų jis nedalina videointerviu ir sutinka su žurnalistais bendrauti tik spaudos konferencijų metu.   

„Buvau užstrigęs rimtuose vaidmenyse, tačiau ne tik todėl sutikau vaidinti komedijoje. Patiko ir scenarijus, kuriame niekas nesproginėja ir nelaipioja sienomis. Šiais laikais žmonėms kaip niekad reikia juoko ir gerų emocijų, o aš noriu dalyvauti jas dovanojant“, – sako komedijos „Iš kur tu žinai?“ aktorius.

Filme jis vaidina vieno iš pagrindinių herojų tėvą, keistą turtuolį, kuris priverčia sūnų sumokėti už savo klaidas.

Žymusis vakarėlių liūtas bei lovelasas sako, kad jį persekiojantys apibūdinimai ne visuomet teisingi: „Taip, aš mėgstu linksmintis, būdavo, kad atsibusdavau medyje arba kažkur ant uolos krašto, tačiau niekam niekada netrukdydavau. Į filmavimo aikštelę neatėjau tik kartą gyvenime, kai dirbome su „Švytėjimu“, tačiau tas kartas ir buvo paskutinis. O dėl moterų – aš augau apsuptas jų, todėl natūralu, kad man visai neįdomi vyriška kompanija“.

J.Nicholsonas prisipažįsta, kad dabar yra visai kitas žmogus – jam labiausiai patinka būti namie. Vyras gyvena viloje, kurią nusipirko prieš daugybę metų ir kurioje sukaupta įspūdinga meno kūrinių kolekcija, vertinama net 100 milijonų dolerių. Filmuodamasis Niujorke aktorius visas dienas praleido viešbutyje ir pats stebisi, kaip niekas neištempė jo pasibastyti po barus.

Paklaustas, ar norėtų atsukti laiką atgal, jis purto galvą: „Neslėpsiu – pridariau gyvenime klaidų, tačiau nenorėčiau grįžti ir gaišti laiką jas taisant. Man patinka su jomis susitaikyti ir nebūti pačiu didžiausiu pasaulyje šaunuoliu. Nesiskundžiu savo gyvenimu, visi 73 metai praėjo puikiai. Visai neseniai naktį atsibudau, įsipyliau pieno ir pažvelgęs pro langą supratau: gyvenu Rojuje“.

Ar tokiame pačiame Rojuje gyvena ir J.Nicholsono personažas filme „Iš kur tu žinai?“ Pamatykite tai kino teatruose.

Filmo anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius