Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 28

Jacksonas į Lietuvą sugrįžo pabaigos filmu (nuotraukos)

„Mes sukursime žiūrovams pasaką, kad jie atitrūktų nuo tikrovės“, – dar šį pavasarį planavo popkaralius. Trečiadienį Lietuvos žiūrovai per filmo „Michaleas Jacksonas. Pabaiga“ premjerą pamatė, su kokiu šou žadėjo į sceną popkaralius ir kokios pasakos jiems niekada nebelemta išvysti...
Žiūrovai išvydo popkaraliaus pasiruošimą turui „This is it“.
Žiūrovai išvydo popkaraliaus pasiruošimą turui „This Is It“. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daugiau nei valandą prieš kino seansą Vilniaus kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ Viktoras Diawara-Vee miksavo scenos princo dainas, o likus kelioms minutėms iki filmo pradžios porą M.Jacksono dainų gyvai atliko Donatas Montvydas.

Deja, Lietuvos žvaigždžių muzikinis filmas apie paskutines M.Jacksono repeticijas ir ateities vizijas nesudomino. Į kino salę atėjo Rosita Čivilytė, Česlovas Gabalis, mirusio popkaraliaus dainų programą ruošiantis D.Montvydas.

Filmas grąžino žiūrovus į šių metų balandį, kai popžvaigždė repetavo paskutinius būsimo sugrįžimo turo „This Is It“ akordus, derino šokėjų žingsnelius, tikrino efektus ir vis kartojo „Telaimina jus Dievas!“.

Stebinčių filmą širdis virpino Michaelo nuolat taupomas balsas, kaupiamos jėgos tikriems koncertams. Šokėjų komanda neslėpė džiaugsmo ašarų dėl galimybės pasirodyti scenoje su dievaičiu, kurį garbina nuo vaikystės. Muzikantai negailėjo pagyrų „talentingiausiai žvaigždei“, „tobulumo viršūnei“ ir tikino, kad jiems lieka ieškoti naujų sąskambių.

Šypseną žadino komandos elgesys su M.Jacksonu: viskas sakoma atsargiai, nuolankiai išklausant kiekvieno jo pageidavimo, pasiūlymo. O ir pats scenos karalius filme pasirodo ne tik kaip žvaigždė, bet ir atskleidžia savo kūrybinius sugebėjimus, siekį priblokšti publiką, nustebinti gerbėjus.

„Mes esame šeima“, – tikino savo komandą Michaelas, ragindamas kiekvieno jų talentą, kantrybę ir energiją paaukoti jam, o tiksliau – žiūrovams ir klausytojams, pas kuriuos JIS taip norėjo griausmingai grįžti...

Lietuvos žiūrovai šį filmą turės galimybę pamatyti tik dvi savaites – iki lapkričio 15 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius