-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 20

Jau nuo savaitgalio Lietuvos kino žiūrovai kils aukštyn (video)

Išleidę pilnas kino sales rinkusius animacinius filmus „Nerealieji“, „La Troškinys“ ir „Wall-E. Šiukšlių princo istorija“ prodiuseriai atvėrė vartus į pelningąjį kiną ir animacinių kompiuterinių filmų režisieriams.
Filmas „Aukštyn“
Filmas „Aukštyn“ / Kadras iš filmo

Dar 2000-aisiais režisierius Pete'as Docteris buvo mažai kam žinomas vidutiniokas. Parašęs scenarijus abejoms „Žaislų istorijos“ dalims, P.Docteris 2001 metais sėdo rašyti scenarijų, o vėliau ir režisuoti revoliuciniu tapusį „Monstrų biuras“. Šis animacinis filmas buvo ne tik naujas puslapis kompiuterinių filmų istorijoje, bet ir neginčitinas „Pixar“ kino studijos meistriškumo įrodymas. „Pixar“ įrodė esanti didžiulė kūrybinė jėga, sugebanti peržengti ribas ir sukurti kažką unikalaus ir nepamirštamo.

Pete'as Docteris šiemet vėl grįžo į režisieriaus kėdę su animaciniu filmu „Aukštyn“. Tai naujas epinis „Pixar“ pasakojimas apie 78 metų našlį Karlą Fredrikseną ir jo nenuoramą pakeleivį skautą Raselą. Du visiškai skirtingi žmonės, ne savo valia tapę bičiuliais, pasileidžia su visu namu, prikabintu prie tūkstančių įvairiaspalvių oro balionų, į nutrūktgalviškus nuotykius – tiesiai į dangų aukštyn.

Kaip šį kartą pavyko Pete'ui Docteriui sujungti į vieną visumą daugybę filme panaudotų idėjų, galėsite pamatyti jau nuo rytdienos. Užsienio kino žiūrovai keletu savaičių anksčiau nei lietuviai džiaugėsi šiuo puikiu darbu. Ne veltui filmas rinko pilnas kino sales ir jau spėjo uždirbti virš 265 milijonų JAV dolerių.

Lietuviškai dubliuotas 3D animacinis filmas „Aukštyn“ Lietuvoje startuoja rugpjūčio 21 dieną.

VIDEO: Disney/Pixar - OBEN - Trailer (HQ)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius