Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 19

Jau šį savaitgalį – įspūdingas ir milžiniškas Nolano kino filmas „Pradžia“

Jau šį savaitgalį Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti pa­slap­tin­giau­sia ir viena laukiamiau­sių kino juostų „Pradžia“ („Inception“).
Filmas „Pradžia“
Filmas „Pradžia“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 „Pradžia“

Efektingo veiksmo filmo kū­rė­jas Ch. No­la­nas („Tam­sos ri­te­ris„, „Me­men­to“, „Prestižas“) il­gai to­bu­li­no kruopš­čiai už­ko­duo­tą sce­na­ri­jų. Įkvė­pi­mo jam sė­mė­si iš anks­ty­vų­jų tri­le­rių apie slap­tą­jį agen­tą Džeim­są Bon­dą ir kul­ti­nės „Mat­ri­cos“. Galiausiai sukūrė didelį ir įspūdingą, tobulo veiksmo, stulbinančių vaizdų, originalaus siužeto ir genialios Leonardo DiCaprio vaidybos kino šedevrą.

Režisierius naujausiu savo darbu – įspūdinga specialiųjų efektų veiksmo juosta „Pradžia“ –  įrodė, kad norint sukurti pritrenkiantį kino filmą nereikia 3D efektų. Jau dabar naujausią Ch.Nolano juostą daugelis vadina neeiliniu ir ypatingu kino reginiu. Specialiųjų efektų filmas „Pradžia“ suteikia sveiku protu nesuvokiamą jausmą, jog žiūrovas panardinamas į kitą pasaulį, o ekranas prieš jus tampa tik dar vienu sapnų lygmeniu.

„Re­zul­ta­tas nu­ste­bins kiek­vie­ną jį pa­ma­čiu­sį“, – sa­kė pagrindinį vaidmenį filme atliekantis L.Di­Cap­rio. Jo herojus – talentingiausias vagis, ge­riau­sias sa­vo sri­ties spe­cia­lis­tas, valdantis kon­to­rą, ku­rios dar­buo­to­jai su­ge­ba pa­si­ner­ti į žmo­nių sap­nus bei im­plan­tuo­ti nau­ją in­for­ma­ci­ją ar pa­nai­kin­ti se­ną. Nau­jas už­sa­ky­mas – už vi­lio­jan­tį at­ly­gi­ni­mą rei­kia įsi­skverb­ti į sėk­min­go ver­sli­nin­ko sme­ge­nis bei įra­šy­ti in­for­ma­ci­ją, ku­ri leis­tų jo kon­ku­ren­tams pa­ko­re­guo­ti ver­sli­nin­ko mąs­ty­se­ną.

„Tamsos riterio“ režisuotą kino juostą Lietuvos žiūrovai nuo šio penktadienio galės žiūrėti didžiausiuose Lietuvos kino centruose Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir Panevėžyje. O šį  ketvirtadienį (liepos 21 d.) nekantriausi žiūrovai „Pradžią“ gali pažiūrėti išankstiniuose seansuose visuose „Forum Cinemas“ kino centruose, o nuo liepos 22 d. ir „Cinamon“ kino salėse. Vėliau filmas pasieks ir kitus miestus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius