-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 11

Jaunasis širdžių ėdikas vaikystėje vaistus palaikė saldainiais

Jaunasis JAV paauglių širdžių ėdikas Josephas Jonas vaikystėje buvo prisiviręs košės. Mama jį pagavo dalijantį nuskausminamųjų vaistų tabletes kitiems vaikams.
Josephas Jonas
Josephas Jonas / "Forum cinemas" nuotr.

Devyniolikmetis populiarios JAV grupės „Jonas Brothers“ muzikantas rado aspirino tablečių ir išdalijo jas bičiuliams, įtikinęs, kad tai naujos rūšies saldainiai.

„Sūnus rado šias tabletes ir davė jų kaimynų vaikams, sakydamas, kad tai saldainiai. Kaimynų vaikų mamos buvo labai supykusios! Mažasis neklaužada turėjo rimtų nemalonumų“, – pasakojo jo mama Denise.

Trimatis grupės „Jonas Brothers“ pasaulinio turo filmas-koncertas „Forum Cinemas“ kino teatruose pradedamas rodyti jau birželio 12 dieną.

Šiame filme-koncerte, kuris išleistas vien 3D formatu, – momentai iš grupės pernykščio koncertų turo JAV „Burning Up Tour“: birželio 12–13 d. pasirodymai Anahaimo mieste Kalifornijoje bei rugpjūčio 10–11 d. žymiojoje Niujorko arenoje „Madison Square Garden“ vykę koncertai.

Filme taip pat gausu užkulisinių koncertų istorijų, akimirkų iš pasiruošimo kelionei po Valstijas, daug juoko, kviestinių atlikėjų pasirodymų ir kitų „Jonas Brothers“ koncertų turo akimirkų.

Grupės gerbėjai, be pernai išleisto albumo „A Little Bit Longer“ kūrinių, filme taip pat turės galimybę išgirsti keletą naujų dainų: „Love Is On Its Way“ ir „Live To Party“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius