Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 16

Jimas Carrey: dirbti kartu su pingvinais man buvo lengva!

Vienas žymiausių Holivudo komikų Jimas Carrey, paskutinį kartą didžiajame ekrane matytas 2009-ųjų „Kalėdų giesmėje“ (orig. „A Christmas Carol“), šią vasarą vėl linksmins žiūrovus pasakojimu apie verslininką ir visą būrį jo pingvinų.
Filmas „Pono Poperio pingvinai“
Filmas „Pono Poperio pingvinai“ / Kadras iš filmo

1993-aisiais nusifilmavęs komedijoje „Eisas Ventura: naminių gyvūnėlių detektyvas“ (orig. „Ace Ventura: Pet Detective“), aktorius pelnė pasaulinę komiko šlovę, tad nenuostabu, jog karjeros viršūnę pasiekęs vyras į filmavimo aikštelę grįžo vedinas būrio egzotiškų gyvūnų.

Paklaustas apie filmavimą lydėjusius vargus ir nuotykius, aktorius tvirtino, jog filmuotis buvo smagu.

„Aš nebijau gyvūnų. Nors pingvinai yra gana įnoringi ir sunkaus būdo gyvūnai, tačiau mums kartu dirbti buvo lengva. Nors prieš filmavimą bendravau su tikrais pingvinais, juostoje daug kur pasitelkėme kompiuterines technologijas, nes filmavimo aikštelėje suvaldyti šešis aršius, neprognozuojamus ir kiek pakvaišusius pingvinus būtų sunku net gyvūnų guru Jimui Carrey“, – akį šelmiškai merkė komikas.

„Pono Poperio pingvinai“ – komedija, sukurta remiantis 1938-ųjų Richardo ir Florence Atwater to paties pavadinimo kūriniu. Kino filmas žiūrovams papasakos istoriją apie poną Poperį (akt. Jimas Carrey) – eilinį Niujorko darboholiką, paaukojusį šeimą vardan karjeros. Apleidęs savo vaikus ir besiskiriantis su moterimi, kurią vis dar myli, vyras net nesusimąsto, kad jo gyvenime kažkas ne taip. Tačiau vieną dieną pono Poperio gyvenimas kardinaliai pasikeičia – vyras tampa pašėlusios pingvinų gaujos aukle. Padedamas mažųjų Antarktikos gyventojų, ponas Poperis suvokia, jog karjera nebuvo geriausias pasirinkimas jo gyvenime.

Paprašytas trumpai apibūdinti filmą, aktorius J.Carrey kaip mat surimtėja.

„Manau, jog šioje istorijoje svarbiausias yra vyras, kuris manė, jog gyvena ne blogiau už kitus. Tačiau vieną dieną jis supranta, kad ne karjera daro žmogų laimingą. Žinoma, už viską reikia dėkoti pingvinams – būtent mažieji padaužos filmui suteikia išskirtinį skonį“, – tvirtino bene garsiausias šių dienų komikas J.Carrey.

Lietuvoje filmas startuoja per pačias Jonines – birželio 24d.

VIDEO: Komedija „Pono Poperio pingvinai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius