Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 09 10

Johny Deppas vaidins Betmeno priešą

Naujame filme apie superherojų Betmeną vaidmuo pasiūlytas ir talentingajam Holivudo aktoriui Johny Deppui, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz”.
Johny Deppas
Johny Deppas / „Scanpix“ nuotr.

Prieš kurį laiką jau sklandė gandai, kad Deppas pretenduoja į Mįsliaus vaidmenį, o Michaelis Caine'as, filmų apie Betmeną žvaigždė, neseniai tai patvirtino. Pasak jo, aktorius Philipas Seymouras Hoffmanas taip pat pasirodys naujoje juostoje.

Michaelis, vaidinęs filmuose „Batman Begins” bei „The Dart Knight”, žurnalui „MTV” sakė: „Buvau susitikęs su kompanijos „Warner Bros.“ vadybininku ir paklausiau, ar planuojama statyti naują filmą apie Betmeną. Jis atsakė, kad tokių planų, be abejo, yra. Tada aš pasakiau: „Bet kaip, po velnių, rasime ką nors, kas galėtų pranokti Heathą Ledgerį, kuris taip puikiai suvaidino Džokerį?“. Vadybininkas pareiškė, kad jį pranoks Mįslių vaidinsiantis Johny Deppas ir Pingviną įkūnysiantis Philipas Seymouras Hoffmanas. Į tai aš jiems atsakiau: „Velnias, mes gi vėl imamės to reikalo!“
Pats Johny Deppas sakė, jog džiaugtųsi galimybe suvaidinti niekšelį.

„Girdėjau apie tokius planus. Turėčiau išties smagaus darbo, jei viskas pavyktų“, – sakė jis. Naujasis filmas, kuriame Betmeną vaidins Christianas Bale'as, bus pradėtas statyti kitais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius