Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 29

Keanu Reevesas: antras įspėjimas Žemei

Taip, būtent – antras. Pirmą kartą įspėjimą mūsų planetai atskraidino 1951 m. aktoriaus Michaelo Rennie herojus Klaatu iš legendinio kino filmo „Diena, kai sustojo Žemė“. Vaidmuo padėjo aktoriui išgarsėti, o pats filmas tapo mokslinės fantastikos klasika.
Filmas „Diena, kai sustojo Žemė“
Filmas „Diena, kai sustojo Žemė“ / „Forum Cinemas“ nuotr.
Temos: 1 Keanu Reevesas

Gruodžio 12 dieną šio garsaus filmo to paties pavadinimo perdirbinys pasieks ir Lietuvos kino teatrus. Ateivio Klaatu vaidmenį, atvykusio į Žemę kartu su ginkluotu visagaliu robotu, atliks aktorius Keanu Reevesas. Iš pažiūros geraširdis ir vedamas kilnių ketinimų, Klaatu į Žemę atvyksta su įspėjamu ultimatumu – žemiečiai privalo liautis kenkę sau ir aplinkai, nes tai gresia visuotine katastrofa, kurią sustabdyti bus galima tik sunaikinus pačią Žemę.

Tai bus pirmas po ilgesnės pertraukos Keanu Reeveso vaidmuo fantastikos žanre, nuo kurio jis gana stipriai nutolo po garsiosios „Matricos“. Nors aktoriaus filmografijoje gausu išties įspūdingų vaidmenų, būtent fantastika suteikė jam pasaulinio garso šlovę ir populiarumą, taip pat ir nemenkai įtakojo jo paties gyvenimą – filmuodamasis „Matricoje“ jis susidomėjo psichologija, nes ruošdamasis vaidmeniui skaitė daug filosofinės, religinės literatūros.

Klaatu vaidmuo kino filme „Diena, kai sustojo Žemė“ Keanu Reevesui atiteko be konkurencijos – jo kandidatūra buvo vienintelė, apie kurią svarstė filmo kūrėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius